Een beleving midden in de natuur

The FloatHouse, een bijzonder, drijvend hotel op de rivier in een prachtige groene setting. Vanuit de longboat ziet u ze al liggen, een lange rij met drijvende, charmant uitziende, houten huisjes op het water. De huisjes liggen aan elkaar vast, achterlangs loopt een lang overdekt vlonderpad waarover u naar uw kamer loopt.

Charmant in Thaise stijl ingericht

De huisjes hebben een afmeting van maar liefst negentig vierkante meter en zijn van alle gemakken voorzien. Charmant in Thaise stijl ingericht, met veel gebruik van teakhout, licht linnen en vrolijk gekleurde kussens. In uw huisje treft u een groot bed met klamboe, minibar en koelkastje, een eigen terras met schommelbank en zitje en een eenvoudige badkamer voorzien van een prettige regendouche. Er is airco aanwezig en een fan, maar de badkamer is open en zonder airco. Er zijn huisjes met tussendeur aanwezig. Voor families met kinderen zullen wij proberen om deze te reserveren.

Midden in de natuur

The Float House is geen top luxe accommodatie, het gaat hier meer om de beleving zo midden in de natuur! Als u op bed ligt, voelt u het rustgevende deinen van het water. Als er een snelle boot voorbij vaart, dan verandert het zachte deinen in een golfbeweging. Voor mensen die hiervoor gevoelig zijn is het aan te raden tabletjes tegen reisziekte mee te nemen. 

Raften

Bij de receptie hangen zwemvesten die u kunt gebruiken om op de stroming van de rivier mee te deinen. U springt vanaf uw eigen terras zo de rivier in en laat u meevoeren met de stroom. Let goed op, aan het einde van de raft, bij de rode vlag, moet u een paar stevige slagen zwemmen om bij het trappetje te komen waar u weer uit de rivier kunt klimmen. Leuk en heerlijk verfrissend!

Heerlijke maaltijden

Het restaurant ligt uiteraard ook aan de rivier. Het diner is in de vorm van een set dinner of een eenvoudig buffet. Het ontbijt is ook eenvoudig opgezet, koffie en thee staan voor u klaar in kannen, er is fruit, toast, croissantjes en eieren. 's Morgens kan het nog wat fris zijn maar desondanks heerlijk om buiten te eten en te genieten van de opkomende zon boven de hoge kliffen.