Een verblijf in dit ultra chique vijf sterren hotel is een beleving op zich, in een waar paradijs!

Vanuit uw luxe privé villa met zwembad heeft u een prachtig uitzicht op het meest ongerepte strand van Koh Samui.

Ultra chique en modern

W Retreat Koh Samui beschikt over acht verschillende type villa's, allen voorzien van een ultra chique design en privé infinitypool met een geweldig uitzicht! Het interieur van de villa's beschikt over op maat gemaakte meubels en voorzieningen.

Maak het uzelf gemakkelijk in de tuin, plof neer op het dagbed of maak gebruik van de comfortabele ligstoelen. 's Avonds liever in de tuin van uw villa eten? Schuif aan de houten eettafel en geniet van het uitzicht.

Away Spa

Stap binnen in de extravagante W spa, ingericht voor totale privacy en volledige vernieuwing. De zeven behandelkamers liggen genesteld in vijf luxueuze paviljoens en combineren levendige kleuren met inspirerende geuren, fantasierijke geluiden, energieke verlichting en ontgiftende drankjes met lokale smaken.

24 uur per dag vermaak

Ook voor de actievelingen is er een ruim scala aan activiteiten. Zo is de FIT Gym 24 uur per dag geopend zodat u kunt trainen wanneer het u uitkomt. Het prachtige strand van W Samui kunt u met zowel hoog als laag tij betreden en ook met laag tij kunt u een duik in de zee nemen. Op het strand zijn tal van activiteiten mogelijk zoals volleybal, trampoline springen of vraag de crew om een bordspel. Liever vertier zoeken in het water? Ga dan mee op de georganiseerde snorkel- en duiktrips.

De keuze is reuze

W Samui Beschikt over verschillende restaurants waar u kunt lunchen of dineren. Proef lokale, regionale, continentale en internationale gerechten in een van de beste restaurants in Koh Samui, The Kitchen Table. Hier staan wereldfavorieten op het menu, van curry tot gastronomische pizza's en salades. Voor Aziatische gerechten bent u aan het juiste adres bij Namu, waar de hedendaagse Japanse keuken met een wereldse draai op een dramatische, creatieve manier wordt gepresenteerd.Gewoon even zin in comfortfood? Probeer dan de populaire burgers in het Beach Grill Restaurant.

Voor een kleurrijke cocktail brengt u een bezoek aan W Lounge. Nip van een cocktail terwijl u op het buitenterras de zon langzaam onder ziet gaan. Genieten! Doet u dit liever met de voeten in het zand? Ga dan naar SIP Beach bar. Wanneer het donker wordt sluit u de avond af in de hippe WOOBAR met een dansje.