Geniet van de heerlijkste Thaise gerechten op heel bijzondere plekjes.

Zorg dat u een voldoende trek heeft want vanavond krijgt u de heerlijkste Thaise gerechten voorgeschoteld op heel bijzondere plekjes. U wordt met uw eigen tuk tuk overal naartoe gereden en er gaat een gids met u mee die alles kan vertellen over de Thaise keuken!

Als eerste gaat u naar een eenvoudig restaurantje waar u allerlei specialiteiten uit noord Thailand krijgt geserveerd. Een overheerlijk soepje, een pittige salade, diverse vlees- en groentegerechten en natuurlijk sticky rice. Alles wordt tegelijkertijd op tafel gezet en dit kunt u beschouwen als uw eerste gang. Vervolgens wordt u door uw tuk tuk naar een klein Chinees restaurant gebracht, waar u heerlijke crispy noodles krijgt geserveerd. Ze zijn zo goed, dat dit simpele familierestaurantje met een jarenlange traditie een vermelding in de Michelin Gids heeft. U mag ook een kijkje in de keuken nemen, een steegje waar in de open lucht een aantal koks enthousiast staan te roerbakken. Een bijzondere ervaring.

Tussen de gangen door gaat u naar de bloemenmarkt, een markt die 24 uur per dag open is en waar voornamelijk bloemen voor offerandes worden verkocht. U krijgt een demonstratie lotusbloem vouwen en u mag het zelf ook proberen. Daarna brengt uw tuk tuk u naar de iconische Wat Pho tempel. U zult zich verbazen hoe rustig dit beroemde tempelcomplex in de avond is en hoe mooi de tempels worden verlicht. Vervolgens gaat u wat drinken (met lokale snacks) in een gezellig cafeetje. Op het dakterras heeft u prachtig uitzicht op de rivier en de tempels. En tenslotte, als klap op de vuurpijl, geniet u van de beste Pad Thai van Bangkok in een zeer populair restaurantje. Hier staan zelfs tegen middernacht nog mensen in de rij.

U kunt deze excursie starten om 19.00 , 19.30 of 20.00 uur. De totale duur is 5 uur.