Geniet van de heerlijkste Thaise gerechten op heel bijzondere plekjes.

Zorg dat u voldoende trek heeft want vanavond krijgt u de heerlijkste Thaise gerechten voorgeschoteld op heel bijzondere plekjes. U wordt met uw eigen tuk tuk overal naartoe gereden en er gaat een gids met u mee die alles kan vertellen over de Thaise keuken! 

Als eerste gaat u naar een eenvoudig restaurantje waar u allerlei specialiteiten uit Noord Thailand krijgt geserveerd. Een overheerlijk soepje, een pittige salade, diverse vlees- en groentegerechten en natuurlijk sticky rice. Alles wordt tegelijkertijd op tafel gezet, en dit kunt u beschouwen als uw eerste gang. Vervolgens wordt u door uw tuk tuk naar een klein Chinees restaurant gebracht, waar u overheerlijke crispy noodles krijgt geserveerd. Ze zijn zo goed, dat dit simpele familierestaurantje met een jarenlange traditie een vermelding in de Michelin Gids heeft! U mag ook een kijkje in de keuken nemen, een steegje waar in de open lucht een aantal koks enthousiast staan te roerbakken. Een bijzondere ervaring. 

Tussen de gangen door gaat u naar de bloemenmarkt, een markt die 24 uur per dag open is en waar voornamelijk bloemen voor offerandes worden verkocht. U krijgt een demonstratie lotusbloem vouwen en u mag het zelf ook proberen. Daarna brengt uw tuk tuk u naar de What Po, en u zult zich verbazen hoe rustig dit beroemde tempelcomplex in de avond is, en hoe mooi de tempels worden uitgelicht. Vervolgens gaat u wat drinken ( met lokale snacks) in een gezellig cafeetje. Op het dakterras heeft u prachtig uitzicht op de rivier en de tempels. En tenslotte, als klap op de vuurpijl, de beste Pad Thai van Bangkok in een zeer populair restaurantje waar zelfs tegen middernacht de mensen nog in de rij staan. 

U kunt deze private tour starten om 19.00 , 19.30 of 20.00 uur. De totale duur van de tour is 5 uur.