Ontdek al het moois van Sri Lanna National Park op een wel hele actieve manier

Na een vroeg ontbijt wordt u om 07.30 uur door uw gids opgehaald bij uw hotel. Per auto gaat u op weg richting Sri Lanna Nationaal Park. Er staat u een sportieve dag te wachten.
U maakt een stop bij de kalkstenen Bua Tong waterval, prachtig gelegen in het bos. Uniek aan deze waterval is dat je gemakkelijk tegen de stroom in omhoog kunt klimmen zonder uit te glijden. De bijnaam van deze waterval is dan ook niet voor niets 'sticky waterfall'. Eenmaal boven wacht u een panoramisch uitzicht over dichtbegroeide heuvels en bossen. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij de natuurlijke, heilige bron van de waterval, prachtig verscholen in het groen.

Na deze verfrissende ervaring is het tijd om wat uit te rusten. Uw gids heeft in de schaduw van de bomen een fijne plek gecreëerd waar u kunt gaan genieten van een kleine picknick met lokale Thaise snacks.

De fietsen staan al voor u klaar en wanneer u zover bent vervolgt u uw weg op twee wielen. U fietst over goed berijdbare paden door prachtige, dichtbegroeide natuur. Hierna wordt het landschap weidser en passeert u fruitgaarden en uitgestrekte rijstvelden. Op de fiets bent u één met de natuur en het landschap om u heen. Stopt u onderweg gerust voor wat foto's of om zomaar wat langer van een mooi uitzicht te genieten. 

De rit eindigt bij het damreservoir van Mae Ngat. U wisselt van transportmiddel en gaat aan boord van een longtail boot. U vaart zo'n 20 minuten over het heldere water van dit reservoir, omringd door dichtbegroeide heuvels. Bij een lokaal, drijvend, restaurant meert u aan en wordt u een heerlijke lunch geserveerd.

Na de lunch kunt u afkoelen in het heerlijke water en er per kajak op uittrekken voor een verdere verkenning van het meer. In de loop van de middag vaart u terug naar de kade en wordt u per busje teruggebracht naar uw hotel in Chiang Mai. U zult hier rond 17.00 uur aankomen.