Vanuit het Al Maha Desert Resort & Spa beleeft u de woestijn van Dubai op exclusieve wijze

Beleef de woestijn van Dubai op een exclusieve manier! Het bijzondere Al Maha Desert Resort & Spa ligt op slechts een uurtje rijden van de torenhoge glimmende wolkenkrabbers en luxe winkelcentra, maar bevindt zich in een hele andere wereld. Het resort ligt genesteld in een groene palmoase, omgeven door de onmetelijke zandduinen van Dubai's desolate woestijn. Of u nu prinsheerlijk aan uw eigen zwembad van het uitzicht op het oneindige zand geniet of u waagt aan een van de vele activiteiten die door het resort zelf worden georganiseerd, een verblijf in het Al Maha Desert Resort & Spa is onvergetelijk.

Te paard door de woestijn

Uw heerlijke zwembad en de Timeless Spa, waar u gebruik mag maken van de sauna, jacuzzi en stoomcabine, verleiden u elke dag tot een heerlijk moment voor uzelf. Daartegenover kunt u ook het avontuur opzoeken en de woestijn ontdekken. Tijdens uw verblijf zijn in ieder geval twee woestijnactiviteiten per persoon per dag inbegrepen. Er is veel mogelijk! Zo kunt u een woestijnrit maken op de rug van een sierlijk Arabisch paard of een kameel, per 4WD de hoge zandduinen bedwingen of leren schieten met pijl en boog. Ook kunt u een woestijnsafari maken. Het resort ligt in een reservaat dat de habitat vormt voor onder andere gazellen, vossen en de bedreigde Arabisch oryx (gemsbok).

Luxe suites met zwembad

Het resort is opgezet in de vorm van een traditionele bedoeïenen nederzetting en bestaat uit 37 luxe suites met robuuste stenen muren en een dak van tentdoek. De suites bieden veel privacy en alle denkbare luxe. Het klapstuk van uw domein bevindt zich buiten: uw eigen terras met een zwembad van vijf bij vier meter groot. Het uitzicht vanaf uw terras, op de altijd veranderende zandduinen, is adembenemend. Vanwege zijn desolate ligging zijn alle maaltijden inclusief in uw verblijf.

Dineer onder de sterrenhemel

Ontbijt, lunch en diner worden doorgaans in Al Diwaan geserveerd. Het is een sfeervol restaurant waar u onder de sterrenhemel, met uitzicht op de weidse woestijn, geniet van het beste van de Oosterse en Westerse keuken. Tijdens uitstapjes worden er lunchpakketjes aangeboden en wanneer u even wat tijd voor uzelf wilt, dan kiest u voor een romantisch diner in de duinen of op uw eigen terras.

Tripadvisor over Al Maha Desert Resort & Spa

Vergelijkbare accommodaties in Verenigde Arabische Emiraten