Droom weg in Arabische sferen

Het Desert Islands Resort & Spa ligt fraai aan een brede strook strand op Sir Bani Yas Island met het warme, glinsterende water van de Arabische Golf op slechts steenworp afstand. Door zijn unieke ligging en concept is het een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten van de Arabische sfeer en u op en top te laten verwennen.

Sir Bani Yas Island

Het is heel verleidelijk om uw dagen bij Desert Islands aan het strand of het mooie zwembad door te brengen, maar de omgeving biedt ook voldoende activiteiten. U kunt diverse watersporten beoefenen, het eiland tijdens een tocht per jeep verkennen of een paardrijtocht boeken bij de professionele Sir Bani Yas Stables. Houdt u van wellness, dan mag een bezoek aan de luxe spa van Anantara niet ontbreken!

Oosterse sfeer

Het resort heeft 64 kamers en suites. De lager gelegen kamers hebben uitzicht op de tuinen, de hoger gelegen kamers op zee. De kamers en suites hebben stuk voor stuk een warme inrichting en ademen door de Arabische verfraaiingen een oosterse sfeer. Wilt u echt topluxe, kies dan voor een verblijf in de Anantara Pool Villa. Naast een slaapkamer en een aparte living en op het terras een plungepool. Reist u met uw gezin, dan is er een speciale Family Pool Villa met twee slaapkamers.

Anantara's 'dining by design'

Er zijn meerdere restaurants. Waan u in Arabische sferen als tijdens een traditionele maaltijd in het door het Midden Oosten geïnspireerde Amwaj restaurant. Voor een uitgebreid ontbijt, in westerse of oosterse stijl, of een a la carte diner is The Palm de aangewezen locatie. Liefhebbers van vis en zeevruchten (Kingcrab!) kunnen hun hart ophalen in Samak. Na het diner ploft u neer in The Lounge voor een digestief. Ook heeft het resort een pool bar, waar u naast een verfrissing ook heerlijke gourmet snacks kunt bestellen. Anantara staat wereldwijd bekend om haar 'dining by design' concept. Het biedt u de mogelijkheid om, wanneer u iets te vieren heeft of uw partner wil verrassen met een romantisch uitje, op een speciale locatie naar keuze een diner te organiseren.

Tripadvisor over Desert Islands Resort & Spa by Anantara

Vergelijkbare accommodaties in Verenigde Arabische Emiraten