Vijfsterren superluxe in het hart van Abu Dhabi

In het hart van Abu Dhabi staan vijf imposante torenflats van prachtige architectonische signatuur. In een daarvan is het Jumeirah Hotel gevestigd. Vanaf een grote afstand zijn de glimmende torens al zichtbaar. Het gebouw op zich is al een attractie, maar het uitzicht vanuit de kamers en suites is een nog veel grotere attractie. Het Jumeirah stapelt award op award en is de vijfsterren notering vijfdubbel en dwars waard.

Centrale ligging

Het hotel is door de centrale ligging bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor het verkennen van Abu Dhabi. Grote publiekstrekkers zijn de ultra luxueuze winkelcentra, Water World en Ferrari World. Het hotel zelf biedt ter ontspanning maar liefst drie buitenzwembaden, een fantastische spa en een geweldig privéstrand voor de deur.

Elegantie

De immense lobby van het Jumeirah at Etihad Towers hotel straalt elegantie en luxe uit welke u ook terug zult vinden in één van de 382 sfeervol ingerichte kamers. De deluxe kamers hebben een afmeting van 40 m2 en zijn bijzonder smaakvol ingericht door het gebruik van aardetinten en voorzien van alle comfort. Alle kamers hebben panorama ramen van vloer tot plafond zodat u fantastisch uitzicht heeft over de stad of de zee.

High tea met 360 graden uitzicht

Op de hoger gelegen verdiepingen liggen de Club kamers die toegang hebben tot de Executive Club Lounge, gelegen op de 45e verdieping. Een selectie aan eten en drinken is dan inclusief in uw verblijf. De keuze voor een hapje en een drankje vraagt om besluitvaardigheid. Vooral bij een kort verblijf, want er zijn maar liefst twaalf restaurants en bars om uit te kiezen! Noem een voorkeur en u wordt op uw wenken bediend. Aziatisch, Italiaans, Frans, Japans of zelfs Libanees. 

De grootste sensatie van het Jumeirah Hotel is 'The Observation Deck at 300' op de 74e verdieping van de tweede toren. Dit is het hoogste uitkijkpunt van Abu Dhabi met 360 graden zicht over de stad, de golf en het achterland. De High Tea op deze bijzondere locatie is een begrip. 

Tripadvisor over Jumeirah at Etihad Towers

Vergelijkbare accommodaties in Verenigde Arabische Emiraten