Een modern design, een prachtig privéstrand, meerdere zwembaden en heerlijk eten; Park Hyatt vormt de ideale plek om te genieten van uw welverdiende rust

Witte zandstranden en een azuurblauwe zee nodigen u uit voor een relaxed verblijf. In de zomermaanden komen de leatherback schildpadden hier aan land om hun eieren te leggen. Nee, u bevindt zich niet in de Caribbean maar op Saadiyat Island in de Emiraat Abu Dhabi, op slechts 6 uur vliegen vanuit Nederland! Het in 2011 geopende Park Hyatt ligt op een droomlocatie direct aan het maagdelijk witte zandstrand van Saadiyat Island. Dit is het eerste hotel dat hier gebouwd is en meteen vijfsterren service en faciliteiten biedt. Inmiddels is in dit deel van Abu Dhabi meer bedrijvigheid op gang gekomen, maar voorlopig kan niets tippen aan Park Hyatt. In 2013 is het hotel uitgeroepen tot winnaar van de 'World Luxury Hotels Awards'. Het privéstrand geldt als waarborg voor rust en sereniteit rond het hotel. Soms ziet u in de verte een dolfijn uit het water springen.

Parel aan het strand

Dit is een bijzonder stukje Abu Dhabi! Het hotel ligt aan een spierwit zandstrand en een azuurblauwe zee. Daarmee voldoet het aan de randvoorwaarden voor een relaxed verblijf. Daar komt de luxueuze spa en een lange reeks zwembaden nog bij. Bovendien valt er in de directe omgeving ruim voldoende te zien en te beleven. Het hart van Abu Dhabi ligt hier een kwartier vandaan. Daar trekken (naast de geweldige malls) de Sheikh Zayed moskee en de themaparken Ferrari World en Water World de meeste bezoekers. Rond Abu Dhabi liggen drie golf courses, de Saadiyat Beach Golf Club hanteert speciale voorwaarden voor gasten van Park Hyatt.

Arabische accenten

Het hotel telt in totaal 306 kamers. De 142 Park rooms en 121 Seaview rooms zijn 50 m2 groot en hebben een fijn balkon. Vanuit de Park Room heeft u zicht op de tuin en deels op de zee. De Seaview kamers bieden frontaal zeezicht. Wenst u een groter verblijf dan kunt u er voor kiezen om in een suite te verblijven. De kamers hebben een moderne inrichting met Arabisch accenten. De stijlvolle lichteikenhouten vloer in combinatie met donkerhouten meubels maken het tot een sfeervol geheel. In de badkamer vindt u een heerlijke regendouche en een vrijstaand bad en zijn alle faciliteiten aanwezig die het tot een comfortabel verblijf maken.

The Beach House

Park Hyatt verwelkomt zijn gasten in een vijftal restaurants en bars. Naast Aziatische meesterwerkjes en dagverse 'seafood' kunt u ook verrassend smakelijke specialiteiten uit de eigen regio proeven. Voor ontspanning met een koele cocktail en zachte loungemuziek op de achtergrond, gaat u naar de Beach House Rooftop. En dan rustig wachten tot zonsondergang! 

Tip! Geniet van een verfrissende drankje op het dakterras van The Beach House met loungemuziek op de achtergrond. De plek bij uitstek om de zonsondergang te zien.

Tripadvisor over Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas