Klassieke thema's gecombineerd met Arabische tradities creëren een spraakmakend verblijf

U komt ogen en oren te kort tijdens uw verblijf in The Palace Hotel gelegen in The Old Town Dubai. Aan de voet van de 828 meter hoge Burj Khalifa ligt dit luxe hotel dat in paleisachtige stijl is gebouwd. The Palace onderscheidt zich vanwege zijn individualistische architectuur, zijn ongeëvenaarde design en de superieure locatie in het hart van het 'Centrum van Nu', zoals Dubai ook wel bekend staat.

The Old Town

The Old Town is vreemd genoeg één van de nieuwere gedeeltes van het snelgroeiende Dubai, maar gebouwd als een traditioneel Arabisch dorp. Hier slentert u door de traditionele soukhs met zijn vele eet- en drinkgelegenheden. Rondom The Old Town ligt Dubai Lake waar in de avond spectaculaire water- en lichtshows worden gegeven. Of wilt u liever naar het grootste walk-through aquarium ter wereld dat op een steenworp afstand ligt, aan u de keus. U hoeft zich in de bruisende omgeving van het hotel absoluut niet te vervelen. Ook binnen de muren van The Palace is het heerlijk vertoeven. Zo zorgt een 'Signature'- massage voor de nodige ontspanning met een gelukzalig effect.

Arabische details

De 242 ruime kamers, waaronder 81 weelderige suites, zijn ingericht in de stijl van het Midden-Oosten. Kleur en regionale structuren worden subtiel verweven in het interieur en Arabische motieven voegen traditionele details aan elke, uniek ontworpen, kamer toe. Prachtige meubels met een elegant design die het comfort van thuis oproepen. De kamers beschikken over een eigen balkon dat uitkijkt op de Dubai Fountain, The Old Town of Burj Lake. Een persoonlijke butler staat 24 uur per dag klaar voor elke suite.

Argentijns in Dubai

Dineren in The Address is een ervaring. Een flirt met het exotische en een viering van de meest verfijnde smaken. Van relaxt tot levendig, van klassiek tot hedendaags, u zult het vinden in de heerlijke restaurants en lounges. Het team van bekroonde chef-koks en sommeliers, en de sublieme service zorgt voor een bevredigende dinerervaring, in elk opzicht.

Tripadvisor over The Palace

Vergelijkbare accommodaties in Verenigde Arabische Emiraten