Je kunt hier golfen, fietsen en zeilen, toch is wining & dining het grote thema van deze streek

Carmel Valley is een rivierdal onderaan de Santa Luciabergketen en is een van de beste wijnbouwgebieden in Californië. De hoofdslagader is Carmel Valley Road, die begint bij de schilderachtige Highway 1 en meandert in oostelijke richting, slingerend langs de Carmel River langs eindeloze mogelijkheden voor recreatie, entertainment, luxe eten en eersteklas wijnproeverijen. Carmel Valley Ranch is een van deze luxe hotels in Monterey.

17 Mile Drive

De 17 Mile Drive in Pebble Beach is een fantastische manier om een van de mooiste delen van het schiereiland te zien. Omlijst door prachtige cipressen en de thuisbasis van enkele van de meest beroemde golfbanen ter wereld, is Pebble Beach zeker een dagtocht waard. Carmel biedt die typische Californische ervaring. De vallei geniet jaarlijks gemiddeld jaarlijks van meer dan 300 dagen zon.

Duurzame, biologische landbouw

De rijke geschiedenis van dit gebied van wijnbouw en duurzame, biologische landbouw weerspiegeld in de verse, natuurlijke en seizoensgebonden menu's van Chef Wood. Omringd door getalenteerde ambachtslieden is de chef-kok in staat om veel van de ingrediënten voor zijn gerechten te verkrijgen op loopafstand van zijn keuken. Veel van de fruit en groenten uit Chef's gerechten worden geteeld in The Ranch's eigen biologische tuin door Mark Marino, toegevoegd aan verse vis gevangen door Jerry Wetle, gearomatiseerd met het zout van Bob Kirkland en gecombineerd met wijnselecties van Peter Figge.

Nr. 1 resort in Californië

De Carmel Valley Ranch is prachtig gelegen in het hart van dit Californische wijngebied op maar liefst 200 hectare grond. Door Condé Nast Traveler werd het uitgeroepen tot nr. 1 resort in Noord-Californië. Het resort beschikt over een eigen 18-holes golfbaan, volledig uitgeruste spa, 9 tennisbanen en 2 buitenbaden. In de directe omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet. De Carmel Valley Ranch beschikt uitsluitend over suites allemaal verschillend en met smaak ingericht. Elke suite is voorzien van een open haard, eigen terras en een badkamer met een aparte douche en bad.