Vanuit uw luie designstoel kijkt u uit over de wijngaarden van de Napa Valley.

In de Napa Valley komt u prachtige verblijven tegen. Vaak gevestigd in een voormalige woning of boerderij, en daarom is het Carneros Resort and Spa een beetje een vreemde eend in de bijt. Maar volgens uw Talisman specialist wel de meest bijzondere en welkome verblijfplaats in de Napa vallei! Deze fijne plek is een nieuwbouw kunstwerk, een eigenzinnige kijk op de traditionele boerderijen. Carneros is namelijk een agri-chic ontwerp compleet met koeienhuiden over Le Corbusier stoelen en met een fris en aantrekkelijk kleurenschema.

Douchen in de wijngaarden

Er zijn 86 cottages waaronder tien suites en 24 privé huizen, allemaal met een eigen tuin en voldoende privacy voor het genieten van een buitendouche. Ze liggen prachtig, verspreid over een gigantische oppervlakte van wijngaarden en tuinen, een landschap zo typerend voor de Napa Valley. De grotere gebouwen lijken op silo’s en schuren en de kleinere cottages vertegenwoordigen de cabines waar de boeren vroeger sliepen. Nu echter een stuk luxueuzer ingericht, met grote schommelstoelen op de veranda en een interieur die zelfs de meest moderne reiziger kan bekoren. Na een verfrissende douche in de openlucht is het heerlijk toeven in uw zachte badjas op de veranda. Ondertussen natuurlijk genietend van een glas wijn. Onze favoriet? De Vineyard Suites hebben een fenomenaal uitzicht, en de Cottage Suites zijn geweldig voor een verblijf met kinderen: ze bestaan uit twee huisjes met een tussenpatio. Ideaal.

Fietsen en kaasmaken

Veel Nederlandser wordt het niet! Pak de fiets naar de kaasboerderij en zie, ruik en proef de verse kazen. Zet koers naar Di Rosa Preserve: Art  & Nature voor een onderdompeling in de kunstwerken van Californische kunstenaars. En vergeet niet om iedere dag op zijn minst een wijnboerderij te bezoeken voor een wijnproeverij. De conciërge van het Carneros Resort kan alles voor u regelen. Laat hem (of haar) weten wat u die dag wilt gaan doen en waar uw interesses liggen en de dag wordt perfect voor u uitgestippeld.

Wining & Dining

Er zijn drie restaurants hier dus keuze genoeg. Het Boonfly Cafe is de perfecte plek voor ontbijt, lunch en lichte avond gerechten. Het Farm House serveert prachtige gerechten waarin veel lokale producten verwerkt zijn. U dineert hier in de openlucht en als het te koud wordt, gaat de openhaard aan. Het Farm House is gesloten op maandag en dinsdag en de rest van de week geopend voor het diner.

De Hilltop Dining Room is exclusief voor gasten van het Carneros Resort. Hier geniet u het beste uitzicht terwijl u ontbijt of lunch geserveerd krijgt. Grote ramen die van vloer tot plafond reiken en heerlijke gerechten; wij denken dat u hier veel tijd gaat doorbrengen!