‘Een oase in hartje Beverly Hills’

Dit hotel verdient alle lof; het enige AAA Five Diamond en Forbes Five Star bekroonde hotel in zuid Californië, dat deze status ook ieder jaar opnieuw ontvangt (sinds 1993). Een hotel waar een zes-sterren classificatie op zijn plaats zou zijn. Het Peninsula Beverly Hills is een rustplek in het hart van Beverly Hills, en alles lijkt hier te kloppen. Prachtig van de buitenkant, compleet kloppend aan de binnenkant. Tel hierbij een persoonlijke service, sublieme restaurants en ruime kamers bij op en u begrijpt; veel beter dan dit wordt het niet!

Film kijken

Het hotel telt 195 kamers, suites en privé villa’s. Zelfs de standaard kamers zijn groter dan de meeste hotelkamers en hebben zicht op de tuin of stad. Met de iPad naast uw bed bedient u de hele kamer; van het ‘niet storen’ tot de temperatuur en de verlichting. Wat wij het allermooist vinden? Het uitgebreide DVD menu, met Academy Award winnende films vanaf 1923. Zit er een klassieker voor u tussen? Ook de kussenslopen die met uw initialen worden geborduurd benadrukken maar weer eens de bijzondere persoonlijke service van het hotel. U mag uw kussensloop mee naar huis nemen, overigens.

Rolls Royce

Maak gebruik van de ‘hotel-auto’ en stap in de Rolls Royce voor een ritje over Rodeo Drive. De boulevard ligt om de hoek, maar het is (uiteraard) zoveel leuker om Beverly Hills vanuit een Rolls Royce te bekijken!

Verstopt

Het hotel ligt op een geweldige locatie en toch ziet u het bijna niet. Weelderige begroeiing zorgt voor beschutting en wanneer het donker wordt verraden de zachte spotlights die de façade in het licht zetten de locatie. Al voor u een voet over de drempel zet heeft de portier u al gespot en houdt hij met witte handschoenen de deur voor u open. Een hartelijk welkom.

Award winnende restaurants

In de vier restaurants en bars kunt u terecht voor klassieke cocktails, overdadig ontbijt en exquisiete diners. De restaurants hebben al veel awards gewonnen – de service gecombineerd met de overheerlijke gerechten die de chef op uw tafel tovert zijn onevenaarbaar. In Belvedere kunt u terecht voor fine-dining, op het dakterras worden de cocktails genuttigd. En het ontbijt, want uw dag start hier met een schitterend uitzicht.

Op het dakterras vindt u ook een spa-retreat met zwembad. Heeft u nog niet genoeg rust genoten in de spa, dan vindt u deze wel in de privé cabana’s aan het zwembad. U zou hier zo maar een hele dag kunnen wegdromen….