Het beste dakterras van heel New York

In het hart van het Fashion District ligt het Refinery Hotel, een boetiek hotel met een hedendaagse inrichting. The Refinery is een kleinschalig hotel voor New York begrippen, met ‘slechts’ 197 kamers verspreid over twaalf verdiepingen. Wat wij het allermooiste vinden aan dit hotel is de bar op het dakterras. U heeft vanaf hier een schitterend uitzicht op het Empire State Building!

Terug naar de twintiger jaren

The Refinery ademt een hippe sfeer en neemt u mee terug naar de jaren ’20. Het ligt in een levendige buurt, middenin het fashiondistrict van Manhattan. Hier gebeurt het! Achter de neogotische façade gaat een elegante wereld schuil. Eens een hoedenfabriek, nu een zeer prettig hotel op een toplocatie. De drukte van de straat wordt achtergelaten en ingeruild voor zacht sprekende conciërges, donkerhouten vloeren en gigantisch hoge plafonds. Alsof u een reuzestap terug in de tijd doet, met alle comfort van nu! 

Ruime, rustige kamers

De kamers voelen groot door de hoge plafonds en enorme raampartijen. Een frisse, industrieel design zorgt voor een perfecte sfeer die typisch New York is. De muren worden versierd met lokale kunst en de bedden zijn precies wat u nodig heeft na een dag ‘out en about’ in deze wereldstad.

Like a local

Het topteam achter de beroemde Park Avenue Tavern opende het restaurant in The Refinery: Parker & Quinn Restaurant. Vintage en stijlvol, weer in die typische jaren ’20 stijl. Op het menu staan allerlei gerechten, van smaakvol en gezond tot de all-American hamburger en heerlijke visgerechten. Probeer bij het ontbijt eens de pannenkoeken, gemaakt volgens geheim recept. Overheerlijk!

Talisman specialist Monica Rullens: ‘In Parker & Quinn komen niet alleen hotelgasten maar ook veel locals een hapje eten. Dit geeft een geweldige vibe!’

Beste dakterras van New York

Het dakterras van The Refinery – Refinery Rooftop – wordt bestempeld als een van de beste dakterrassen van New York. En wij kunnen het hier alleen maar mee eens zijn: een geweldig cocktailmenu en lekkere snacks zijn slechts bijkomstigheid. Het gaat hier om het uitzicht. Dat is fenomenaal. En het allerbeste is dat het dakterras afgesloten kan worden. Zo geniet u ook in de winter van de uitzichten op New York’s Empire State Building.