U gaat een halve dag op pad waarbij de verschillende keukens centraal staan

Brooklyn is gigantisch groot. Zo groot, dat als het geen onderdeel zou uitmaken van New York, het de vierde grootste stad van Amerika zou zijn. Met 43 compleet verschillende wijken en inwoners uit alle uithoeken van de wereld brengt Brooklyn een culturele diversiteit met zich mee die het ontdekken meer dan waard is. Voor de foodies onder de Talisman reizigers hebben wij nu een bijzondere culinaire tour ontwikkeld; want al die culturen brengen keukens en smaken met zich mee die tijdens een halve dag door Brooklyn perfect te proeven zijn! Eet uw weg door Brooklyn, waarbij uw privégids u de weg wijst en meeneemt naar de meest bijzondere – van de gebaande paden – plaatsen.

U gaat een halve dag op pad waarbij de verschillende keukens centraal staan. Maar hieromheen komt nog veel meer! De geschiedenis en culturele hoogtepunten spelen vandaag ook een rol. Leer meer over de Joodse gemeenschap, maak kennis met de Polen die hier wonen, zowat naast de hipsters die zich hier ook compleet op hun gemak voelen. Brooklyn leeft!

U bezoekt de kleine, kleurrijke lokale winkeltjes en uw gids vertelt u waarom deze zo bijzonder zijn. U bezoekt de chefs van de oude stempel en de nieuwe culinaire entrepreneurs. Een bijzondere mix van traditionele smaken en gedurfde gerechten! Van Italië tot het Midden-Oosten, tot de Nieuw Amerikaanse keuken…. Proef uzelf een weg door de verschillende landen en leer ondertussen meer over de rijke geschiedenis van de wijk en maak kennis met de inwoners. 

Verblijven in New York