Amanoi is het eerste Aman hotel in Vietnam, gelegen in een idyllische baai aan de zuidoostkust

In 2015 heeft het gerenommeerde Aman zijn eerste resort geopend in Vietnam, het twintigste land waar deze prestigieuze hotelketen zijn stempel op drukt. Het resort draagt de eervolle naam Amanoi, wat letterlijk vertaald 'vredige plek' betekent. Een passende naam, want het heeft een serene ligging tegen een heuvel in Vinh Hy Bay, een idyllische baai in een nationaal park aan de zuidoostkust van Vietnam, net onder Nha Trang. 

Typisch Aman

Het resort bestaat uit 31 luxe pavilions en villa's, waarvan sommige zijn voorzien van een heerlijk privézwembad. Ze zijn alle ingericht in de vertrouwde Aman stijl: minimalistisch, duurzaam, met veel hout en lichte kleuren en bovenal een serene setting. Het uitzicht, over de groene toppen van het nationaal park en de glinsterende oceaan, is fenomenaal! Het resort is ook bijzonder geschikt voor de wat grotere reisgezelschappen en gezinnen. Er zijn namelijk ook superluxe villa's met twee tot maar liefst vijf slaapkamers. 

Aman Spa

Amanoi is de perfecte plek om na een intrigerende rondreis door Vietnam tot rust te komen. Het resort heeft haar eigen beach club met watersportmogelijkheden, sfeervolle lounges, een prachtig 'infinity' zwembad en, niet in de laatste plaats, een Aman Spa. Waar u zich ook bevindt, vanuit bijna alle hoeken van het resort geniet u elke keer weer van de mooiste uitzichten.

Tripadvisor over Amanoi