Koloniale statigheid gemoderniseerd

Het charmante Boutique Hoi An resort opende in 2010 haar deuren. De statige en koloniale entree met zwart/witte tegelvloer neemt direct een bijzondere sfeer mee. Het witte hoofdgebouw herbergt de superiorkamers en het restaurant waarachter de tuin ligt met aan weerszijden de kamers. De kamers liggen verspreid in verschillende blokken die nooit hoger zijn dan twee verdiepingen waardoor het 'boutique' gevoel gewaarborgd blijft. In de tuin ligt een heerlijk riant algemeen zwembad met fijne ligbedden en als u de tuin uitloopt komt u op het prachtige strand van Hoi An terecht. 

Op een paar meter van het strand

Talisman geeft de voorkeur aan de Deluxe Boutique kamers die op de begane grond liggen. De ruime kamers van 42 m2 hebben een privéterras van 16 m2 en een licht interieur met plavuizen vloer. Reist u in een groter gezelschap dan kunt u ook kiezen voor een verblijf in één van de twee villa's. De villa's liggen in de tuin op 20 meter van het strand en hebben elk twee slaapkamers en twee badkamers. 

Het gezellige Hoi An ligt op een kwartiertje rijden, om hier te komen kunt u gebruik maken van de gratis shuttleservice.

Tripadvisor over Boutique Hoi An Resort

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam