Het mooiste vijfsterren boutique hotel van Ho Chi Minh

De geuren van de traditionele streetfood, de kleuren van winkeltjes en stalletjes met schreeuwerige uithangborden, het geluid van de brommertjes die zich een weg banen door de drukke straten en al slalommend proberen om de handelaren met manden vol handelswaar te ontwijken; Ho Chi Minh stad is een levendige stadsjungle. Hier rondlopen is een overweldigende ervaring en het ideale rustpunt in deze levendige stad is Hotel Des Arts.

Ontspannen in luxe

Het hotel torent hoog boven de bedrijvigheid beneden uit en straalt in alles rust en kwaliteit uit. Het uiterlijk is vriendelijk, modern maar niet kil. Als u de lobby betreedt merkt u al snel dat de klassieke inrichting tot in de puntjes is doorgevoerd. Deze aandacht voor puurheid en kwaliteit komt ook in de inrichting van de kamers terug. Zo goed zelfs, dat het Hotel Des Arts Saigon is uitgeroepen tot het mooiste vijfsterren boutique hotel van Ho Chi Minh.

Als gast staat u hier volledig centraal, iets dat wij bij Talisman erg kunnen waarderen. Bij de bouw van het hotel veel aandacht besteed aan geluidsisolatie om de geluiden van de stad buiten te houden. In dezelfde gedachte is het personeel opgeleid om u met alles te helpen. Ga bijvoorbeeld maar eens langs bij de conciërge voor tips over wat te zien en waar te gaan eten in de stad.

Saigon: smeltkroes van religies en tradities

Te gast zijn in Hotel Des Arts betekent uitgerust wakker worden, genieten van een luxe ontbijt om met volle energie de beweeglijke stad te verkennen. In de grootste metropool van Vietnam valt veel te ontdekken. Ho Chi Minh stad is een smeltkroes van tradities en religies; godsdiensten als Boeddhisme en Taoïsme zijn hier verweven met oorspronkelijke lokale gebruiken van voorouderverering. Rituelen die bij deze karakteristieke cultuur horen zijn overal in de stad terug te zien. De dynamiek van de stad doet u wellicht terugverlangen naar een plek om tot rust te komen. Daarom kunt u in Hotel Des Arts gebruik maken van een professionele spa, en nagenieten tijdens een duik in de hoogste ‘infinity’ zwembad van de stad. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de bar op het dak van het hotel, deze is door het uitzicht en sfeer ronduit spectaculair.

Tripadvisor over Hotel Des Arts