Dit chique tophotel heeft een uitgesproken Italiaanse glitter & glamour stijl

Hij steekt met kop en schouders overal bovenuit, het 39 verdiepingen tellende Times Square gebouw waarin The Reverie gevestigd is. Het is zonder meer een chique hotel. Zodra u de lobby binnenloopt, kijkt u letterlijk uw ogen uit. Het design - Italiaans, overdadig, zwierig - is uniek in zijn soort. De ligging kan bijna niet beter. Dichtbij bezienswaardigheden als musea en het Opera House, maar ook op loopafstand van cafés, restaurants en de Nguyen Hue boulevard.

Italiaans design

Dat het hotel een statement wil maken, is duidelijk. Het design, met veel items van het vooraanstaande Italiaanse interieurmerk Giorgetti, is overdadig. Er zijn op de wereld maar weinig andere plekken waar zoveel vooraanstaande Italiaanse merken samenkomen als hier in dit hotel. Van stoffen en glinsterende kroonluchters tot meubels en kunst. Het resulteert tot een overdadig interieur, met felle kleuren, gouden details, chique gemeubileerd en veel glitter & glamour. Hier moet je echt van houden! 

Lekker eten

Het is haast vanzelfsprekend dat het hotel een goed Italiaans restaurant heeft. Het is R&J genaamd, de afkorting voor Romeo en Juliet. In een chique ambiance geniet u hier van eigentijdse Italiaanse cuisine van de hand van chef Tonino Giglio. Café Cardinal is het meer internationaal geïnspireerde hoofdrestaurant van het hotel, waar 's ochtend het ontbijt wordt geserveerd en waar u ook voor lunch en diner terecht kunt. Liefhebbers van de Chinese keuken zitten goed in The Royal Pavilion. Op de begane grond ligt The Long & Times Square een meer casual eetgelegenheid. Tenslotte heeft het hotel een deli, waar het water u in de mond loopt zodra u binnenloopt en wordt verleid door de zoete lekkernijen die in de vitrine staan uitgestald.

Uitstekende spa

De spa is hier niet over het hoofd te zien. Deze beslaat namelijk twee volle verdiepingen en heeft ook een fitnesszaal. Er zijn diverse behandelkamers waar tal van behandelingen worden gegevens. U kunt losse behandelingen boeken, maar ook wellnesspakketjes waarin bijvoorbeeld een massage, bodywrap en mini facial worden gecombineerd.

Tripadvisor over Hotel Reverie

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam