Dit boetiek hotel ligt aan de oevers van de levendige Parfumrivier met uitzicht op de beroemde Citadel van Hue

La Residence Hotel & Spa is zonder twijfel het beste logeeradres van de voormalige keizerlijke stad Hue, een Unesco-werelderfgoed. La Residence Hotel & Spa, de voormalige residentie van de Franse gouverneur is een oase van rust in de charmante stad. De persoonlijke service in dit koloniale hotel is uitmuntend en er is veel oog voor detail. Na de dag doorgebracht te hebben in de oude tempels en paleizen van Hue, of na een mooie boottocht over de Parfumrivier, is het heerlijk thuiskomen in La Residence. Alles klopt hier. 

Ontdek de schatten van Hue

Tijdens een wandeling door Hue ziet u de Citadel, de Verboden Purperen Stad en keizerlijke paleizen. Maar ook pagodes, graftombes en de Franse Wijk. Een boottocht over de Parfumrivier naar de Thien Mupagode, de oudste pagode van Hue te midden van uitbundig groen, is een echte aanrader. De indrukwekkende natuur, het leven van alledag op de oevers en het verkeer op het water zijn betoverend. Een fietstocht door de mooie omgeving is misschien wel de beste manier om de lokale sfeer op te snuiven. Vanuit het grote zwembad kijkt uit over de rivier. En vanuit de state-of-the-art gym heeft een schitterend uitzicht over de omgeving. In de Art Deco stijl Le Spa kunt u kiezen uit de uitmuntende Vietnamese behandelingen en gebruik maken van de sauna en jacuzzi. 

Art Deco

De 122 stijlvolle kamers en suites zijn ingericht in Art Deco stijl met Vietnamese accenten en met gebruik van zachte, warme kleuren en natuurlijke materialen. Vanuit het enorme hemelbed heeft u een pracht uitzicht over de rivier. De ruime Colonial Suites in het voormalige woonhuis zijn erg bijzonder. Met plafond ventilators, klamboes en donkere houten vloeren. Op uw terras geniet u met een heerlijk aperitief in uw hand van de mooie zonsondergang. 

Le Parfum

In restaurant Le Parfum geniet u van creatieve Aziatische, Vietnamese en Europese gerechten. Le Gouverneur is een sfeervolle ontmoetingsplek voor een drankje en een snack. En van het decadente koloniale leven proeft u tijdens een Vietnamese Poolside BBQ, een Hue Coocking Class of een Huong River Dinner Cruise. Heel bijzonder.

Tripadvisor over La Residence Hotel & Spa

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam