Een paradijs in koloniale stijl: 's avonds zit u op uw rieten sofa op uw veranda te genieten van de zwoele zeebries en de wuivende palmen

Het elegante La Veranda Resort ligt op het idyllische eiland Phu Quoc en is gebouwd in de stijl van een Frans herenhuis aan zee. Het sfeervolle interieur wordt gekenmerkt door donker hout, elegante stoffen. Het heeft grote terrassen met prachtig uitzicht. Hier heerst een typische eilandsfeer. 

Kookworkshop

Zin in actie? Met een catamaran, een speedboot of met een privégids kunt u de rest van het mooie eiland verkennen. En liefhebbers van de formidabele Vietnamese keuken kunnen een kookworkshop doen. 

Privéstrand

De comfortabele loungebanken op het privéstrand of aan de rand van het zwembad zijn een heerlijke plek om te ontspannen. Een cocktail bij zonsondergang of een intiem diner op uw privéterras onder de sterrenhemel is heerlijk. 

Fusion

De restaurants serveren typische Phuc Quoc gerechten, Vietnamese specialiteiten, fusion- en internationale gerechten, met gebruik van verse streekproducten en de allerbeste verse vis.

Tripadvisor over La Veranda Resort Phu Quoc