Naman Retreat ligt aan de kust en genesteld tussen twee van de meest populaire golfbanen van Zuidoost Azië

De havenstad Da Nang heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste en meest moderne steden van Vietnam. Veel mensen kennen deze stad van de Amerikaanse landing op het nabijgelegen China Beach; het begin van de Vietnam oorlog. Tegenwoordig is Da Nang een populaire kustplaats, ingeklemd tussen Hue en Hoi An. Hier vindt u een aantal prachtige resorts, waaronder Naman Retreat.

Populaire golfbanen

Naman Retreat ligt aan de kust en genesteld tussen twee van de meest populaire golfbanen van Zuidoost Azië; Greg Norman’s Danang Golf Club en The Montgomerie Links. Het wereldberoemde stadje Hoi An is gemakkelijk te bereiken evenals het centrum van Danang en de Werelderfgoederen My Son en de Keizerlijke Stad Hue.

Eigen zwembad

In het Naman Retreat vindt u ruime kamers en villa’s. Iedere accommodatie is ingericht in frisse, lichte kleuren met gebruik van lokale materialen. De Pool Villa’s herbergen een prachtige mix van steen en bamboe en bieden heel veel privacy. Uw eigen zwembad (plunge pool) in uw eigen tuin biedt verkoeling op de warme dagen en een prachtige setting voor een romantisch privédiner. Voor een verblijf met vrienden of familie is de Beach Villa een aanrader. Met drie slaapkamers biedt deze villa volop ruimte en privacy, mét spectaculair uitzicht op zee!
Als u in het Naman Retreat verblijft, is een bezoek aan de spa onvermijdelijk. Met vijftien luxe behandelkamers en heel veel wellness kunt u zich werkelijk even helemaal terugtrekken in uw eigen wereld. Geniet van massages of behandelingen, of een complete ‘Detox Journey’.

Dineren onder de sterren

Of u nu wilt dineren onder de sterren in de privacy van uw eigen villa of wilt genieten van een enerverend avondje uit; het kan allemaal in het Naman Retreat. In B Lounge geniet u van tapas en cocktails op de opzwepende muziek die de DJ voor u draait en in het Hay Hay restaurant dineert u in stijl; de chef tovert bijzondere gerechten op uw tafel. Een mix van lokale ingrediënten en de moderne keuken.
Yoga, fietsen of zeevissen... Er zijn volop activiteiten te ondernemen bij Naman Retreat! Het is een perfecte uitvalsbasis voor meerdere avonturen en iedere dag is het weer heerlijk thuiskomen. De attente crew en de relaxte sfeer zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Tripadvisor over Naman Retreat