Naman Retreat ligt aan het strand van Danang en genesteld tussen twee van de meest populaire golfbanen van Zuidoost Azië

Bij veel mensen is Danang bekend van de Amerikaanse landing op China Beach, wat het begin van de Vietnam oorlog vormde. Tegenwoordig is Danang en snelgroeiende en moderne havenstad gelegen tussen keizerlijk Hue en het gezellige Hoi An en heeft het een lange kuststrook met fraaie strandresorts waaronder Naman Retreat.

Populaire golfbanen

Naman Retreat vormt onderdeel van de ‘Small Luxury Hotels of the World’ en heeft een mooie plek aan het strand van Danang weten te bemachtigen. Het heeft een modern design met veel natuurlijke elementen als steen en bamboe. Het is een fijne plek om te genieten van een aantal dagen ontspanning met de mogelijkheid om het nabijgelegen levendige oude stadscentrum van Hoi An te bezoeken of een kijkje te nemen bij andere culturele plekken als My Son. Blijft u liever dichtbij huis, dan kunt u in het resort deelnemen aan een kookworkshop. Daarnaast ligt het genesteld tussen twee van de meest populaire golfbanen van Zuidoost Azië; Greg Norman's Danang Golf Club en The Montgomerie Links; twee bucketlist locaties voor golfers.

Eigen zwembad

In Naman Retreat vindt u in totaal 133 ruime kamers en villa’s met een licht en modern design. Talisman maakt de keuze om hier enkel de villa’s aan te bieden. Deze zijn er met één of twee slaapkamers en hebben een living, open badkamer, grote ramen en kleine ommuurde binnenplaats met plunge pool en ligbedden. Voor een verblijf met vrienden of familie is de Beach Villa een aanrader. Met drie slaapkamers en een tuin met terras en zwembad biedt deze villa volop ruimte én uitzicht op zee.

Wellness

Het resort heeft een centraal gelegen zwembad met een diep gedeelte wat langzaam oploopt in een ondiep deel, zodat het ook geschikt is voor kinderen. Pal naast het zwembad bevindt zich een bar waar u een verfrissing in de vorm van een vers sapje of ijs kunt verkrijgen. Brengt u ook eens een bezoek aan de spa, een rustieke plek met vijftien behandelkamers waar u kunt genieten van massages, diverse behandelingen of een complete ‘detox journey’.

Culinair

’s Morgens wordt in het speels vormgegeven Hay Hay restaurant het ontbijtbuffet geserveerd. ’s Avonds opent het restaurant voor het diner en worden lokale en moderne gerechten geserveerd. De B Lounge, gelegen aan het strand, is naar onze smaak de beste plek om te genieten van een hapje en drankje of diner. Hier kunt u heerlijk buiten zitten terwijl u iets uitkiest van de kaart met voornamelijk Aziatische fusion gerechten, maar er zijn ook regelmatig thema avonden met seafood of de Mediterraanse tapas. Met regelmaat is hier een DJ aanwezig of wordt er live muziek gespeeld.

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam