Een Japanse concept in Vietnam, met een warme maar toch eigentijdse uitstraling

Het Nikko Hotel is een moderne verrassing midden in het zakendistrict van Ho Chi Minh. Dit prettige, moderne hotel is een oase van rust in de o zo levendige hustle & bustle van de stad. In Ho Chi Minh kijkt u uw ogen uit als u zich in het drukke verkeer tussen de bedrijvige mensenmassa begeeft. 

Manoeuvreren tussen de vespa's

U kunt in de stad een aantal monumenten bekijken, het drukke verkeer trotseren tijdens een leuke Vespatour door de stad of buiten de stad een kijkje nemen bij de Cu Chi tunnels, een overblijfsel van de Vietnam oorlog. Blijft u een middag liever bij het hotel, dan kunt u deze middag aan de rand van het zwembad spenderen, of in de serene Zen Spa. 

Strakke inrichting

Het hotel heeft prachtige kamers en suites van minimaal 40 m2. De kamers hebben een vrij strakke inrichting maar voelen door het lichte interieur en het gebruik van warme aardetinten toch ook heel prettig aan. De luxere kamertypes hebben naast een heerlijke ruime douche ook een vrijstaand bad. De suites zijn met hun grote afmeting en aparte living echt geweldig. Bovendien heeft u, wanneer u in een suite verblijft, toegang tot de Nikko Club Lounge, waar u van extra's als een gratis afternoon tea, pre dinner drinks en een late check out geniet. 

Afternoon tea

Elke morgen wordt u in La Brasserie warm verwelkomd voor een uitgebreid ontbijt, maar ook voor de lunch, een snelle versnapering of het diner kunt u terecht in dit gemoedelijke restaurant. La Brasserie is niet de enige plek waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden. Het hotel heeft namelijk nog een restaurant, het door de Chinese keuken geïnspireerde Ming Court. Hier geniet u van het beste van de klassieke Chinese en Taiwanese keuken inclusief lokale dranken als thee en rijstwijn. Voor enkel een drankje, een afternoon tea of wat gezelligheid is The Lounge een ideale plek. 

Tripadvisor over Nikko Hotel Saigon

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam

Caravelle Hotel

Ho Chi Minh