Een oase van rust in het prachtige Tam Coc

Het prachtige Tam Coc mag eigenlijk niet gebieden in uw rondreis door Vietnam. Hoge grillige bergen, diepgroen water en schitterend landschap; dit gebied wordt ook wel het Ha Long Bay van het Vietnamese binnenland genoemd. Het ene moment wandelt of fietst u nog tussen de rijstvelden, het andere moment begeeft u zich middenin woeste natuur. Of u nu met een boot, fiets  of te voet er op uit trekt; er valt genoeg te ontdekken!

Privacy en exclusiviteit

Het zal u niet verbazen dat Tam Coc een populaire regio is. Door de overweldigend mooie natuur en relatief korte afstand tot Hanoi is het gebied gemakkelijk bezocht door reizigers. Talisman specialist Evelyn ging daarom op zoek naar een accommodatie waar u nog in alle privacy en exclusiviteit kunt genieten van het serene landschap en vond deze in het Tam Coc Garden Resort. ‘Een kleinschalige accommodatie met slechts zestien kamers. Het personeel is er ontzettend vriendelijk en de kamers sfeervol én met uitzicht op het veelgeprezen landschap!’

Duurzaam en ecologisch

Het Tam Coc Garden Resort prijst zichzelf om hun duurzame en ecologische aanpak. Alle medewerkers komen uit de omliggende stadjes en het resort is gebouwd in de stijl van een authentiek lokaal dorpje genesteld tussen de rijstvelden, Karst gebergte, bamboe bossen en groentetuinen. De kamers zijn stijlvol ingericht en de Premium kamers hebben deuren die openen naar uw eigen terras met uitzicht over de rijstvelden.  

Typisch Vietnamees

Het ontbijt is zoals het hoort te zijn; een goed begin van de dag. Gepocheerde eieren, gestoomde broodjes en vers fruit… u geniet er van op het terras terwijl u bedenkt wat er die dag voor u in het verschiet ligt. Houdt u van het Vietnamese eten dan bent u hier helemaal op uw plek met lokale specialiteiten en typisch Vietnamese gerechten die het menu sieren. 

De natuur roept

De dagen hier zijn gemakkelijk gevuld. Een kookles, een picknick in de natuur of een les in traditioneel weven; het behoort tot de opties wanneer u dichtbij het resort wilt blijven. Maar de natuur roept; ongerepte natuurgebieden zoals het Van Long Nature Reserve en prachtige valleien met kleine dorpjes en rijstterrassen zijn de moeite van het avontuur meer dan waard! Het Tam Coc Garden Resort is de perfecte uitvalsbasis voor een rustige en exclusieve verkenning van dit prachtige natuurgebied in Vietnam.