Charmant en centraal. Dit hotel is een heerlijke uitvalsbasis voor een verkenning van het bruisende Hanoi

In het bruisende Hanoi is het altijd prettig om hotels te vinden die een rustpunt zijn in de drukte van alledag. Zo vond Talisman specialist Evelyn Oostveen het nieuwe Lapis Hotel. Een viersterren hotel met charmante kamers en een zwembad op het dak, op slechts tien minuten lopen van het Hoan Kiem meer.

‘Een geweldige plek in de stad en de perfecte uitvalsbasis voor een nadere kennismaking met de musea, tempels en winkeltjes in Hanoi.’ – Evelyn Oostveen

Goede nachtrust

De zeventig kamers bieden een comfortabel onderkomen en variëren in kosten en grootte; van standaard kamers tot superior kamers met uitzicht op de stad en grote suites en kamers die middels een tussendeur met elkaar zijn verbonden.  Een klassieke stijl wordt gecombineerd met moderne faciliteiten zoals een airconditioner en televisie, minibar en ruime ensuite badkamers. De lakens zijn zacht en de kussens net wolken; gegarandeerd een goede nachtrust in hartje Hanoi!

All Day Dining

De crew van het Lapis Hotel is vriendelijk en behulpzaam. Geniet van typisch Viernamese gerechten in het Gambetta Restaurant, of een lichtere maaltijd in de Boulevard Bar. De hele dag geopend, dus u kunt op ieder gewenst moment genieten van de kookkunsten van de chef. Het zwembad op de bovenste verdieping is een welkome verfrissing maar verwacht hier niet een wereld aan ruimte. Bent u van plan meer bij het zwembad te liggen dan door Hanoi te struinen, dan doen wij u graag een andere hotelsuggestie.