Top villa's, topambiance en toprestaurants; The Nam Hai is zonder twijfel een van de beste resorts ter wereld. Let op dat u hier niet te kort verblijft!

Dit adembenemende resort met louter villa's is fenomenaal gelegen aan een sereen strand nabij het historische plaatsje Hoi An, een Unesco-werelderfgoed site in Centraal-Vietnam. De gracieuze service in dit luxe resort onderdeel van de prestigieuze Four Seasons keten is ongeëvenaard. Net zoals de tropische setting aan de oceaan. De architectuur en inrichting zijn geïnspireerd op de rijke historie, de elementen water en wind van de Chinese feng shui filosofie en de grandeur van de koninklijke Tu Doc graftombes in Hue. Dit is de beste uitvalsbasis om de nabijgelegen Unesco-werelderfgoed sites Hoi An, My Son en Hue te verkennen met zijn boeddhistische pagodes, koninklijke graftombes en historische citadels. 

Combineer cultuur en ontspanning

The Nam Hai is een geweldige uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Een ultieme combinatie van cultuur en vakantie. Na het verkennen van de spectaculaire Unesco-werelderfgoed sites geniet u des te meer van het rustige, tropische Ha My Beach. Ontspannen kan ook bij een van de drie mooie zwembaden of u neemt een weldadige traditionele massage in een van de spavilla's in The Spa. Meer zin in actie? U kunt tennissen, fitnessen, basketballen of een rondje golfen op de sublieme 18-hole Colin Montgomerie golf course. 

Villa's met één tot vier slaapkamers

De 60 ruime one-bedroom villas en 40 pool villa's, met een aan het strand grenzend privézwembad, zijn magnifiek gelegen in de 35 hectare grote tropische tuinen. De pool villa's (met een tot vier slaapkamers) hebben een zwembad van maar liefst 20 meter lengte. De bar en laundry zijn bij de poolvilla's inbegrepen en ook het privétransport naar het nabijgelegen Hoi An. De attente privébutler in uw pool villa zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Alle comfortabele villa's zijn met veel oog voor detail ingericht; met glanzend donker hout, king-sized bed, Vietnamese kunst, een comfortabele sofa, prachtige zijde, ingenieuze verlichting en een prachtige badkamer met een regendouche in de tropische tuin. 

Spectaculair ontbijt

U ontbijt in de privacy van uw villa of u kiest voor het spectaculaire ontbijtbuffet. Genieten van de allerbeste Oosterse en Westerse specialiteiten kan in The Restaurant, met een prachtig uitzicht over de watertuin en de zee. Het Beach Restaurant serveert de meest verse seafood en gegrilde gerechten. In het nabij gelegen Hoi An vindt u een aantal erg goede restaurants en authentieke eethuisjes.

Tripadvisor over The Nam Hai