Comfortabele luxe in de groene heuvels van Sapa

De regio Sapa in het noorden van Vietnam is van een ongekende schoonheid. De grillige bergen, beboste valleien en golvende rijstterrassen vormen samen een prachtig landschapsdecor. Het Victoria Sapa Resort & Spa heeft een hele mooie ligging op een heuvel boven het centrum van Sapa. Dit is te voet in slechts zeven minuten bereikbaar. Het hotel is geen topluxe, maar door de slimme bouwstijl en inrichting, die geheel zijn aangepast aan het koele klimaat, geniet u hier van een comfortabel verblijf. 

Trekkings door Sapa

Op koele dagen kunt u zich, eventueel met een kom dampende glühwein, heerlijk opwarmen bij de openhaard. De prachtige omgeving is perfect voor het maken van urenlange wandeltochten door de schitterende natuur. Onderweg geniet u van de mooiste vergezichten en door het aangename klimaat zijn de actieve trekkings goed te doen! Eveneens heel bijzonder is het bezoek aan de dorpjes van de lokale etnische minderheden, waaronder de Black Hmong en de kleurrijke Bloemen Hmong. Wilt u een dag ter vrije besteding dan heeft het resort voldoende facilteiten om deze te vullen. U kunt er tennissen of een potje petanque spelen. Ter ontspanning heeft het resort een verwarmd zwembad en wellnessfaciliteiten waaronder een sauna. 

Klassiek

Het resort heeft in totaal 77 kamers en suites, alle voorzien van een elegante, klassieke inrichting met veel hout. Vanaf het terras of balkon heeft u mooie uitzicht op de prachtig aangelegde tuinen of de Fansipanberg. 

Het resort heeft haar eigen restaurant: Ta Van. Het menu is geïnspireerd door de lokale en Franse keuken. Zo kunt u hier traditionele Vietnamese gerechten bestellen, maar ook aan de kaasfondue. Bent u hier in de zomer, dan is het buitenterras geopend. Eten in de buitenlucht is hier een welkom extraatje; de berglucht is altijd verkwikkend en het uitzicht op Mount Fansipan is ronduit spectaculair. 

Tripadvisor over Victoria Hotel Sapa