Als u op zoek bent naar een plek waar ontspanning wordt gecombineerd met avontuur, dan zit u hier goed!

Verstopt gelegen in het Phong Nha National Park, ingeklemd tussen een landelijk dorpje, de jungle en prachtig Karst gebergte ligt de accommodatie Victory Road Villas. Vanaf het moment dat u hier binnen treedt, voelt u een warme gastvrijheid en ervaart u vooral ruimte. Zowel binnen als buiten geniet u van de luxe van ongerepte en pure natuur. Afhankelijk van uw keuze, telt uw appartement een oppervlakte van 95 – 180 m².  Ook hier volop ruimte dus. En gemak, want ieder appartement heeft een woonkamer, keuken, grote slaapkamer, badkamer, groot balkon en een terras met een buitenbad!

Design

Het interieur van de Victory Road Villas is half Frans Provencaals en half modern-design. Alleen het design van de ruimtes is al genoeg om u direct in een ontspannen gemoedstoestand te krijgen. En als dat niet voldoende is, dan werpt u een blik op de omgeving om u heen...

Culinair genieten

Ook al heeft u een eigen keuken, dat betekent niet dat u tijdens uw vakantie zelf de handen uit de mouwen moet steken. Alleen als u dat wilt natuurlijk. Het ontbijt wordt a la carte geserveerd, het menu bestaat uit een mix van Vietnamese en Europese gerechten. Gedurende de dag is de bar het middelpunt van uw onderkomen. Met uitzicht op de Son rivier geniet u hier van smoothies, cocktails of een heerlijk glas wijn. Voor het diner kunt u gebruik maken van talloze restaurantjes in de nabije omgeving.

UNESCO werelderfgoed

De hele reden van uw verblijf hier, is de ligging. De regio is rijk aan geschiedenis door de nabijheid van de Ho Chi Minh trail, die een cruciale rol speelde tijdens de Vietnamese Oorlog. Maar het Phong Nha-Kè Bàng National Park is waar het hier echt om draait. Dit National Park, een UNESCO werelderfgoed, grenst aan het Hin Namno Natuur Reservaat, Laos in het westen en aan 42 kilometer Zuid-Chinese zee. Het gebied werd gecreëerd om een van de werelds grootste Karst gebergten te beschermen, met meer dan 300 grotten. Een van de meest bekende grotten is de Paradise Cave, of de Thien Duong grot. Ondanks het enorme formaat werd deze grot pas in 2005 ontdekt en pas in 2010 in kaart gebracht. De onderzoekers waren zo onder de indruk van de schoonheid dat ze de grot ook wel ‘het paradijs’ noemden. Naast deze grot heeft u de mogelijkheid om het avontuur op te zoeken en nog veel andere natuurbouwwerken te bezoeken tijdens uw verblijf. Het allermooiste is misschien wel dat, in tegenstelling tot andere prachtige natuurgebieden in Vietnam, deze regio veel minder bekend is bij de massa. Hier vindt u dus nog uitzichten die u gewoon helemaal voor uzelf hebt. Een bijzondere ervaring.

Uitstapjes

De Victory Road Villas zijn erg fijn gelegen. Uiteraard regelt uw Talisman specialist veel uitstapjes voor u, vaak onder begeleiding van een privé gids zodat u wordt voorzien van waardevolle achtergrond informatie. Maar u kunt er ook zelf met de fiets op uit (voor gasten zijn deze fietsen gratis te lenen) of een boottocht maken.

Tripadvisor over Victory Road Villas