Tijdens deze tour ziet u de overblijfselen van ondergrondse commandoposten, veldhospitalen, wapenfabrieken, keukens, leslokalen en woonkwartieren van de Vietcong

Het kosmopolitische en drukke Ho Chi Minhstad, in het zuiden van Vietnam, is een intrigerende mix van Franse joie de vivre, de Vietnamese cultuur en een turbulente geschiedenis. Sporen van het koloniale verleden en de Vietnamese oorlog zijn nog steeds aanwezig. Uw tour begint buiten de stad met een fietstocht via mooie rijstvelden, rubberplantages en lokale dorpjes, naar de indrukwekkende ondergrondse Cu Chi tunnelstelsels. Hier daalt u af in de tunnels die al eeuwenlang door de Vietnamezen worden gebruikt.

Tijdens de Vietnam Oorlog fungeerde het 265 kilometer lange tunnelstelsel als een grote Vietcong-basis, van waaruit verrassingsaanvallen werden uitgevoerd. U ziet ondergrondse commandoposten, veldhospitalen, wapenfabrieken, keukens, leslokalen en woonkwartieren van de Vietcong. Na deze indrukwekkende ervaring kunt u nog een stukje fietsen of u kiest ervoor om terug te gaan naar Ho Chi Minhstad. Na de lunch in restaurant Monsoon brengt uw chauffeur u terug naar uw hotel.

Verblijven in Ho Chi Minh

Caravelle Hotel

Ho Chi Minh