Onder leiding van een gepassioneerde chef-kok leert u de kneepjes van het Vietnamees koken

Natuurlijk zijn er door de ligging en historie veel Chinese, Franse, Indiase, Thaise en Cambodjaanse culinaire invloeden te vinden in de Vietnamese keuken. Maar de pure en oorspronkelijke Vietnamese gerechten zijn meer dan de moeite waard. Vooral de versheid en de puurheid van de ingrediënten onderscheidt deze keuken van die van de buurlanden.

Met uw privégids en mevrouw Trinh Diem Vy of mevrouw Lu, beide gerespecteerde en gepassioneerde chefs in Hoi An, gaat u naar de lokale markt. De mengeling van geuren, kleuren en geluiden is al een feest voor de zintuigen. De chef legt uit welke ingrediënten er die dag gebruikt gaan worden en waar u op moet letten als u ze selecteert. U koopt alle benodigdheden voor de Vietnamese maaltijd en in de keuken van het Morning Glory restaurant begint het echte werk. Samen met de chef bereidt u vijf verschillende Vietnamese gerechten. U krijgt veel uitleg over kooktechnieken en het juiste gebruik van specerijen. Daarna geniet u na van uw kookprestatie tijdens een heerlijke lunch.