Aan boord van een privésampan vaart u door de door groen omgeven kanalen en langs de drijvende markten in de Mekong Delta

Een uniek avontuur met uw privésampan over de meanderende waterwegen in de Mekongdelta, in Zuid-Vietnam. In uw drijvende huis, voorzien van airconditioning, wordt u verzorgd door een vierhoofdige crew. U beschikt over een ruime slaapkamer met badkamer, een zitkamer, een open eetkamer, bar en een zonnedek. In stijl ervaart u de delta met de groene rijstvelden, fruitboomgaarden, drijvende markten, pagodes, vissersboten en karakteristieke dorpjes. Een pure ervaring.

Dag 1

In het stadje Ben Tre gaat u aan boord en vaart naar het dorpje Cai Nhum. U maakt een mooie fietstocht door het fraaie landschap en bezoekt een katholiek kerkje. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch en vaart naar Mang Thit, waar u een drijvende viskwekerij en een steenfabriek bezoekt. Tegen het vallen van de avond komt u aan in Tra On. Uw kok geeft een bijzondere kookdemonstratie waarna u geniet van een voortreffelijk vijfgangen diner en geniet van een bijzondere nacht onder de fonkelende sterrenhemel op uw sampan.

Dag 2

Na een heerlijk ontbijt, gaat u naar de drijvende markt van Tra On. U reist verder richting Can Tho en maakt onderweg een stop bij de spectaculaire drijvende markt van Cai Rang. Er wordt van alles verhandeld, van rijst tot vers fruit, groenten en verse drankjes. In Can Tho neemt u afscheid van uw crew, een bijzondere ervaring rijker.