Toch nog een intieme en exclusieve ervaring in de prachtige Halong Bay

Halong Bay is een hoogtepunt in iedere reis door Vietnam. Het Karst gebergte dat uit de zee lijkt op te rijzen zorgt voor spectaculaire uitzichten en kleine verborgen grotten en baaitjes. Onontdekt kan Halong Bay helaas niet genoemd worden; de baai is intussen door toeristen van allerlei pluimage ontdekt en het kan er dan ook erg druk zijn. Bij Talisman kijken wij altijd naar het exclusieve aspect van iedere reis. Wij bieden u daarom de keuze om óf een Halong Bay ervaring op te doen in een iets kleinere, nabij gelegen baai óf te genieten van een zeer luxueuze ervaring aan boord van een kleine jonk die u door Halong Bay vaart. Paradise Peak is een voorbeeld van zo’n bijzondere boot.

Paradise Peak is een luxe jonk (authentiek Vietnamees schip) welke u door de mystieke Halong Bay vaart. Er kunnen slechts zestien gasten aan boord verblijven, zodat u altijd verzekerd bent van een exclusieve en intieme ervaring.

Uw ruime cabine aan boord heeft een ensuite badkamer van comfortabele afmetingen en een apart gedeelte voor uw privé diner in de Junior Suite. Met ramen die van vloer tot aan plafond reiken heeft u altijd een schitterend uitzicht over de beroemde baai. U heeft de keuze uit een Junior Suite, een Superior Suite en een Premium Suite. Het verschil in suites zit hem in de ruimte, maar alle cabines zijn in dezelfde stijl ingericht en ontzettend comfortabel. 

Uw maaltijden kunt u nuttigen in de privacy van uw eigen suite (als u in de Junior Suite verblijft) of in het restaurant. Verwacht hier gerechten zoals schalen met zeevruchten en typisch Vietnamese lekkernijen. Simpel en puur maar overweldigend lekker. Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van de privé butler service waardoor uw cruise door Halong Bay nog net wat luxueuzer wordt!

U overnacht één nacht aan boord van de Paradise Peak en vaart dus twee dagen door Halong Bay. Ga van boord om een lokaal vissersdorpje te bezoeken (per roeiboot!) of neem een duik in het water vanaf een privéstrandje. Ga vissen met de lokale vissers of bezoek een van de vele grotten. Aan boord kunt u deelnemen aan een kookles of genieten van de zon op het dek. Tai Chi, wijnproeverijen en weldadige massages behoren ook tot de mogelijkheden.