Geniet in Chiawa Camp van een ontspannen sfeer, prachtige uitzichten op de Zambezi en een breed scala aan safari activiteiten

Chiawa Camp ligt op een prachtige lokatie aan de Zambezi rivier. Dit kleinschalige, luxe kamp is de perfecte uitvalsbasis voor uw bezoek aan het Lower Zambezi National Park. 

Talisman specialist Martine Claessens:
'De aankomst in Chiawa Camp is al meteen heel bijzonder. Per boot ervaar je de machtige Zambezi rivier en de prachtige omgeving terwijl het kamp voor je opdoemt. Een van mijn favoriete momenten in deze lodge is de lunch op een drijvende ponton, terwijl er vlak voor ons een olifant de rivier oversteekt. Onvergetelijk!'

Toplodge zonder formaliteiten

Chiawa Camp is gelegen in het hart van het Lower Zambezi National Park met de bergen van de Zambian Escarpment op de achtergrond. Het was in 1989 de eerste lodge die open ging en van begin af aan wordt er geen enkele moeite gespaard om de gasten een unieke safari te bezorgen. De nadruk ligt op persoonlijke service, een geweldige standaard van gidsen en een aangename atmosfeer. Chiawa is een toplodge zonder formeel te zijn.

Klassieke gamedrives en boottochten

Vanuit het kamp zijn tal van activiteiten mogelijk. Een traditionele game drive behoort tot de mogelijkheden, maar Lower Zambezi National Park leent zich ook uitstekend voor een mooie boottocht of kanotocht. Daarnaast kunt u onder begeleiding van uw gids en tracker natuurwandelingen ondernemen. Het kamp beschikt verder over een prettig zwembad waar u heerlijk kunt relaxen. 

Uitzicht op de Zambezi

Er zijn negen ruime tenten, gebouwd op houten platformen en met uitzicht op de rivier. De zes standaard tenten hebben een badkamer aan de achterkant, terwijl de drie luxe tenten een badkamer aan de zijkant hebben. Alle tenten bieden fenomenaal uitzicht op de Zambezi rivier.

Hoog niveau

In de lodge hangt een ontspannen sfeer. De maaltijden worden op diverse locaties geserveerd, bij voorkeur onder de Afrikaanse sterrenhemel. De maaltijden zijn van een hoog niveau. In de bar geniet u van een drankje en uitzicht op de rivier.

Tripadvisor over Chiawa Camp