Comfortabel privéhuis voor het hele gezin

Het South Luangwa National Park markeert het einde van de Great Rift Valley en is één van de laatst overgebleven ongerepte wildernisgebieden. South Luangwa mag tot de mooiste natuurreservaten in Afrika gerekend worden. Met de brede, meanderende Luangwa rivier, lagunes, bossen en uitgestrekte vlaktes die enorme concentraties wilde dieren herbergen: olifanten, buffels, luipaarden, leeuwen, giraffen, nijlpaarden en meer dan 450 vogelsoorten. In dit bijzondere gebied ligt Luangwa Safari House; een heerlijk privéhuis voor een ontspannen verblijf.

Indrukwekkend verblijf

Dit indrukwekkende privéhuis is ontworpen door Neil Rocher en ligt aan de rand van een lagune die druk wordt bezocht door grote kuddes olifanten, impala's, giraffen en talloze andere diersoorten. Zij gebruiken de lagune het hele jaar door als bron van water en voedsel. Tijdens het droge seizoen komen groepen van wel 80 olifanten badderen in de lagune. Vanaf het verhoogde terras bij Luangwa Safari House geniet u van een heerlijke lunch, terwijl de olifanten rondspetteren in het water.

Bijzondere structuur

De structuur van Luangwa House is bijzonder: vijfentwintig enorme palen van leadwood dragen de verschillende ruimtes. Bij binnenkomst door de enorme deur wordt u verwelkomd door een ruime zitkamer, waarvan de voorkant volledig open is en een ongelooflijk uitzicht biedt op het landschap. Deze kamer, waarvan het plafond wel twaalf meter hoog is, wordt gedomineerd door uitnodigende banken, twee zwevende trappen aan weerszijden die naar de slaapkamers en badkamers op de bovenverdieping leiden en een grote smeedijzeren eettafel. De open voorzijde leidt naar een betegeld terras met een zwembad.

Persoonlijk team

Tijdens uw verblijf in Luangwa Safari House wordt u verzorgd door een gastvrij team. Uw privégids stemt elke activiteit af op uw voorkeuren en behoeften, terwijl de chef-kok en de huismanager ervoor zorgen dat u zicht direct thuis voelt in Luangwa Safari House. 

Families

In Luangwa Safari House zijn kinderen vanaf 7 jaar welkom. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen zijn er een heleboel activiteiten mogelijk, zoals safaritochten, natuurwandelingen waar ze kunnen leren over sporen en uitwerpselen, sterren kijken. Maar ook lekker zwemmen in het zwembad, koekjes bakken met de chef-kok, leeuwen of olifanten koppen van papier-maché knutselen, spelletjes spelen: uw kinderen hoeven zich hier absoluut niet te vervelen. Er kan ook een bezoek worden gebracht aan het dorp Kawaza, waar uw kinderen Zambiaanse leeftijdsgenootjes kunnen ontmoeten.