Beleef een bijzondere bush-ervaring in Time + Tide Kakuli Camp

Talisman specialist Martine Claessens: ''De oprechte vriendelijkheid en persoonlijke aandacht van de hele staff zorgden voor een onvergetelijk verblijf.'' 

Op een schitterende locatie aan de oevers van de Luangwa rivier ligt het intieme Time + Tide Kakuli Camp. Ver van de gebaande paden in een wildrijke omgeving zorgt een verblijf in dit kamp voor een bijzondere bush-ervaring.

Intiem bushcamp

Kakuli is een kleinschalig en intiem kamp met slechts 5 halfopen rieten chalets. Dit is een kamp voor avonturiers. De chalets zijn comfortabel en door de halfopen setting voelt u zich hier één met de natuur. De badkamer ligt achter een rieten scherm en heeft een binnen- en buitendouche. Alle chalets bieden een fantastisch uitzicht op de Luangwa rivier.

Panoramische uitzichten

De chitenge (het hoofdgedeelte van het kamp) kijkt uit op een waterplaats en de rivier. Geniet hier dan ook van de dieren terwijl u comfortabel op in uw luie stoel zit. De panoramische uitzichten en de geluiden van de dieren op de achtergrond zorgen voor een buitengewone ervaring.

Fine dining in het wild

Midden in deze wilde omgeving creëert het culinaire team van Kukuli buitengewone eetervaringen. Culinaire vaardigheden worden gecombineerd met een onberispelijke service. De gerechten zijn geïnspireerd door lokale smaken en producten. 

Verken de omgeving

Tijdens het droge seizoen vormt het kamp een goede uitvalsbasis om het gebied te voet en per landrover te verkennen. In het groene seizoen is de omgeving weelderig groen en worden er naast wandelsafari's ook boottochten aangeboden. In deze periode zorgen de uitbundige natuur en de dramatische luchten voor schitterende plaatjes. Het gebied staat bekend om het vele wild; troepen leeuwen, luipaarden en andere dieren hebben hier hun thuis. Time + Tide Kakuli Camp is ook één van de beste kampen in South Luangwa om de iconische karmijn bijeneters te zien.

Time + Tide Kakuli Camp is niet het hele jaar door geopend. Van begin november tot half januari en van begin april tot half mei sluit het kamp haar deuren.