Een luxe verblijf in een privéconcessie vlakbij de Victoria watervallen

Matetsi River Lodge biedt de unieke combinatie van een verblijf in een privéconcessie met exclusieve toegang tot de Zambezi rivier en de Victoria watervallen binnen handbereik.

Moderne suites

Matetsi River Lodge is verdeeld in twee lodges met ieder 9 suites. Iedere lodge heeft een eigen loungeruimte, bar en restaurant. De koele en ruime suites zijn in een bijzondere stijl gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen als steen en hout. De bouwstijl is geïnspireerd op het rijke culturele erfgoed van het land. De suites zijn modern ingericht met natuurlijke afwerkingen en gedecoreerd met abstracte kunstwerken, gemaakt door een gerenommeerde plaatselijke kunstenaar. Elke suite beschikt over een mooie badkamer met ligbad en binnen- en buitendouche. Vanaf de veranda met plungepool en heerlijke loungebank heeft u een prachtig uitzicht op de rivier.

Privévilla
Voor grotere groepen of families biedt de lodge een privévilla aan met vier slaapkamers, eetruimte en grote veranda met zwembad. Bij een verblijf in de villa staan een chef, butler en gids voor u klaar.

Al fresco dineren

De maaltijden zijn een feest en worden binnen of onder de grote mangosteenbomen geserveerd. Op de achtergrond de geluiden van de stromende Zambezi, onderbroken door het gegrinnik van nijlpaarden; een perfecte setting! Liefhebbers van goede wijnen proeven in de wijnkelder van de brede selectie heerlijke wijnen. 

Op avontuur

In het midden van de twee lodges ligt een centrum met een goed uitgeruste fitnessruimte, een 23-meter lang zwembad en een uitgebreide souvenir shop. Ook voor een ontspannende massage kunt u hier terecht. Vanuit de lodge onderneemt u ochtend- en middag game drives, wandelsafari’s, kanotochten en boottochten. En uiteraard mag een bezoek aan de beroemde watervallen, op circa een uurtje rijden, niet ontbreken.