Exclusief en intiem kamp op een schitterende locatie

Mpala Jena is de nieuwste aanwinst in het portfolio van de toonaangevende organisatie Great Plains en ligt op een unieke locatie in het Zambezi National Park, direct aan de oevers van de machtige Zambezi. De privé concessie waarin het canvas camp is gelegen ligt op ongeveer een uurtje rijden van de machtige Victoria watervallen middenin een gebied waar veel buffels en olifanten voorkomen. 

Special

  • Verblijft u in Mpala Jena in de periode 16 november 2018 - 31 maart 2019 (met uitzondering van de periode 20 december 2018 - 10 januari 2019) dan ontvangt u een speciaal tarief. U bespaart daarmee algauw ongeveer € 350,- per persoon per nacht.
  • Op basis van een standaard tweepersoonskamer.
  • Neem contact op met één van onze specialisten voor de voorwaarden. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie.

Innovatief

Zoals u van een organisatie als Great Plains mag verwachten is ook deze accommodatie weer bijzonder vriendelijk voor de omgeving. Bij Mpala Jena is op een innovatieve en inspirerende manier rekening gehouden met het milieu door bij de bouw enkel hout en canvas te gebruiken. Er wordt in stroom voorzien door zonne-energie. Het is hierdoor het meest milieuvriendelijke kamp in het Zambezi National Park. 

Marokkaanse invloeden

De vier tenten liggen aan de oevers van de Zambezi, in de schaduw van grote inheemse bomen. Prachtige, oude houten deuren vormen de ingang van de tent. De tenten zijn ruim en de inrichting is gebaseerd op Marokkaanse invloeden. Elke tent heeft een eigen badkamer met een heerlijk ligbad, een douche en dubbele wastafels. Het terras voor de tent biedt een fijne plek om te ontspannen en kijkt uit op de stromende Zambezi. Elke tent heeft ook een eigen plungepool waar u verkoeling kunt zoeken in de warme namiddag. Ongetwijfeld de meest luxe plek vanwaar u de Victoria watervallen kunt verkennen! 

Mpala Jena Suite

Mpala Jena beschikt ook over een suite met twee slaapkamers. Een paradijsje voor families met twee ruime slaapkamers met eigen badkamer en een lounge waar u met zijn allen kunt dineren. Ook de suite heeft natuurlijk een eigen zwembad, met uitzicht op de Zambezi rivier. Alle activiteiten zijn op privébasis wanneer u in de suite verblijft; dat maakt uw verblijf hier extra aantrekkelijk. 

Zambezi National Park

Mpala Jena is gunstig gelegen in het Zambezi National Park op ongeveer een uurtje rijden vanaf de Victoria Watervallen. Het kamp ligt ver genoeg van de drukte van het stadje vandaan, zodat u kunt ontspannen en tot rust kunt komen terwijl u geniet van een ongelooflijke omgeving te midden van een ongerepte natuur. Het Zambezi National Park heeft een steeds toenemend aantal soorten wilde dieren, met hoge concentraties buffels en olifanten in de maanden juni tot oktober. Dit gebied is het hele jaar door bijzonder goed voor vogelspotters, maar met een grotere diversiteit aan soorten in de maanden november tot april. Vanuit Mpala Jena gaat u met een ervaren gids op pad om de schoonheid van de omgeving te ervaren. Dit kan te voet, per boot (indien het waterniveau het toestaat) en per jeep.