Vanaf uw privé veranda (met plunge pool) ziet u de nijlpaarden rustig genieten van de zon!

De machtige Zambezi rivier zorgt voor veel natuurspektakel. Het Zambezi National Park bijvoorbeeld, waar olifant, leeuw, buffel en luipaard wonen. Maar ook de Victoria watervallen vormt onderdeel van de Zambezi rivier. De Victoria Falls River Lodge ligt aan de oevers van deze krachtige levensader, zó dichtbij de Victoria Watervallen dat u de mist in de verte kunt zien! Het is de eerste privé lodge in het Zambezi National Park, een echte Talisman accommodatie.

Een en al luxe

De dertien luxe tenten liggen op verhoogde platformen aan de oever van de Zambezi. Eigenlijk mag u deze onderkomens geen tenten noemen; op een houten platform en onder een rieten dak vindt u uw luxe safari suite. Ingericht in lichte kleuren en met mooie details. Zo zijn de wastafels van oude mokoro's (kano's) gemaakt. Het allermooiste aan deze suites? Vanaf uw privé veranda (met plunge pool) ziet u de nijlpaarden rustig genieten van de zon!

Eigen veranda met plunge pool

Er zijn verschillende soorten 'tenten' waar u uit kunt kiezen. De acht luxe tenten meten maar liefst 110 m2 in oppervlakte en hebben een eigen veranda met plunge pool. De vijf familie tenten zijn een paradijs voor kinderen, en u kunt er hier maar liefst drie kwijt! Het wordt nog lastig bepalen wie er bovenin het stapelbed mag slapen!

Uw jongste kind verblijft overigens gratis op een Fully Inclusive basis. Dit betekent dat alle maaltijden, lokale dranken, transfers naar Victoria Falls, een tour bij Victoria Falls, afternoon tea en twee gamedrives zijn inbegrepen.

Starbed Treehouse

U kunt ook kiezen voor een zeer uniek verblijf in zusterlodge Victoria Falls Island Lodge op het Kandahar privé eiland in de Zambezi rivier. De luxe boomsuites zijn werkelijk fenomenaal, en sinds kort zijn er ook suites met twee verdiepingen. Op het dak van uw suite heeft u dan een echt starbed. Val onder een deken van sterren, met op de achtergrond het geluid van de rivier en de bewoners van de wildernis. Aan comfort doet u geen concessies; een comfortabele slaapkamer met ensuite badkamer en allerhande faciliteiten die ervoor zorgen dat een verblijf extra bijzonder wordt. Kinderen zijn hier helaas niet toegestaan.

Weldadige massage

Na een enerverende dag staat de spa therapeut al klaar om u een weldadige massage te geven. Voor u begint aan het feestmaal dat de chef voor u bereidt heeft. Wat een weelde.

De machtige watervallen

Het kost wat moeite om de lodge te verlaten, de ontspannen sfeer die hier heerst biedt een heerlijke acclimatisatie aan Afrika en neemt u even helemaal weg van de hectiek van alledag. Toch is het van harte aan te bevelen om wat activiteiten te ondernemen. Natuurlijk vertrekt u hier niet voordat u de machtige watervallen van dichtbij heeft kunnen aanschouwen. Waar u aan de Zambiaanse kant van de watervallen slechts 30% kunt bewonderen, ziet u aan de Zimbabwaanse kant het grootste deel, en kunt u er helemaal langs lopen. Eindeloos wandelen, terwijl aapjes u aanschouwen. Trek hier gerust wat tijd voor uit, het is een (letterlijk) verfrissende activiteit.

Zambezi National Park

Gamedrives in het Zambezi National Park, wandelsafari's of een safari in een kano op het water behoren ook tot de mogelijkheden. Voor de waaghalzen liggen activiteiten als rafting en bungee jumpen binnen handbereik. Een absoluut hoogtepunt van uw verblijf is een helikoptervlucht over de watervallen. Het biedt een schitterend perspectief op de adembenemende omgeving waarin u verblijft.

Tripadvisor over Victoria Falls River Lodge