U wordt hier ontvangen als familie en compleet in de watten gelegd

Cheetah Plains is een opmerkelijke accommodatie in het wildrijke Sabi Sands Game Reserve. Het bestaat uit drie ultra luxe bush huizen; uw exclusieve verblijf heeft twee lounges, een dinerruimte, boma, wijnkelder en verwarmd zwembad. Natuurlijk heeft u uw eigen voertuig voor de safari's en gids die uw hele verblijf voor u klaarstaat. De namen van deze drie huizen zijn Mvula, Karula en Mapogo. Deze klinken wellicht wat vreemd in de oren. Het zijn de namen van de twee legendarische luipaarden in Sabi Sands en een dominante leeuw die hier een sterke coalitie vormde. Het wordt dan ineens een stuk toepasselijker, nietwaar?

De perfecte uitvalsbasis

Uw eigen huis in de prachtige wildernis van het 65.000 hectare tellende Sabi Sands reservaat is de perfecte uitvalsbasis voor het observeren van de Big 5 en veel meer wild. Omdat het Sabi Sands reservaat aan het wereldberoemde Kruger National Park grenst, en er geen hekken tussen de twee gebieden zitten, kan het wild zich vrij verplaatsen. Toch geniet u van een bijzondere exclusiviteit; Cheetah Plains heeft toegang tot een grote concessie in het noorden van Sabi Sands, waar nog slechts één andere organisatie is toegestaan. Dat betekent dat u geen file hoeft te verwachten wanneer de leeuwenwelpjes zijn gespot en dat het uitzicht op die gracieuze giraffe verderop in het landschap enkel voor uw gezelschap te genieten is. 

Exclusieve privéhuizen

De drie exclusieve privé huizen zijn enkel in zijn geheel te reserveren. Andere gasten komt u dus niet tegen tijdens uw verblijf, hoogstens tijdens een game-drive. Ieder huis heeft vier ruime, vrijstaande suites en biedt dan ook plaats aan maximaal acht personen. Het innovatieve design zorgt voor een echt 'wow' momentje bij aankomst en dit gevoel wordt uw gehele verblijf aangewakkerd. Van de culinaire hoogtepunten die de chef op ieder moment van de dag uit zijn koksmuts tovert, tot de enorm professionele gidsen die u een onvergetelijke safari beloven. Van de ontspannende massages door uw eigen masseuse, tot de allerbeste Zuid-Afrikaanse wijnen in de wijnkelder. Dit alles staat u te wachten terwijl u verblijft in een ware designer woning met bijzondere kunstwerken, die toch opmerkelijk goed in de wildernis opgaat.

Lokale gemeenschappen

Cheetah Plains is actief betrokken bij het steunen van de lokale gemeenschappen Utah en Dixie. Een bezoek aan een van deze dorpjes geeft u een prachtig kijkje in de manier van leven in deze afgelegen gebieden van Zuid-Afrika.

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika