Ideaal gelegen op korte afstand van Kaapstad, de perfecte locatie voor een stad, bush en strand combinatie

In het hart van de Kleine Karoo en het Sanbona Widlife Reserve ligt tussen de markante stapelrotsen het Dwyka Tented Lodge. Het park ligt zeer gunstig voor bezoekers van de Tuin route en biedt een veelzijdigheid aan wild. Al binnen drie uur rijden vanaf Kaapstad staat u in een adembenemende wildernis waar u uw ogen uitkijkt. De gigantische open vlaktes bieden leefruimte aan een diversiteit aan wild inclusief de Big Five en de zeldzame witte leeuw.

San volk

Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan en is de erfenis van het San volk nog duidelijk te zien. Hun beroemde rotstekeningen zijn gevonden in grotten en sommigen zijn wel 20.000 jaar oud. Unesco heeft ze aangewezen als werelderfgoed en het zijn een van de oudste menselijke kunstuitingen. Het San volk leefde in het gebied wat nu begrensd wordt door Namibië en Botswana. Vanuit het Sanbona Wildlife Reserve worden interessante culturele verkenningstochten gemaakt en kunt u tijdens een wandeling met de bevlogen gidsen veel te weten komen over deze oude volkeren.

Beschut plateau voor de zwarte arend

Negen luxe tenten liggen in een cirkel langs een open rivier bedding en zijn verbonden met een pad dat s avonds prachtig wordt verlicht door sfeervolle lantaarns. De tenten zijn ruim met grote ramen die uitkijken op de indrukwekkende rotsen. De zwarte arend kiest zorgvuldig een beschut plateau en scheur waarin ze hier haar nest bouwt. Elke suite heeft een binnen en buiten douche en een eigen plunge pool.

Onder de sterren

De lodge heeft een gezellige bar met een knusse haard waar u kunt relaxen na een lange dag in de bush. De keukenbrigade tovert verrukkelijke maaltijden tevoorschijn en de wijn is van grote klasse. U kunt terecht in het sfeervolle restaurant of genieten onder de sterren in de boma.

Tripadvisor over Dwyka Tented Lodge

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika