Met een smetteloze service, bijzonder goede keuken en gemoedelijke sfeer kunt u zich haast niet voorstellen dat dit uitstekende hotel zo dicht bij de luchthaven ligt

Waar veel luchthavenhotels qua service en sfeer vaak te wensen over laten, is het InterContinental Johannesburg OR Tambo Hotel, gelegen bij de luchthaven van Johannesburg, toch echt heel anders. Natuurlijk gebruikt u een luchthavenhotel vooral als uw aansluitende vlucht pas de volgende dag vertrekt en u een overnachtingsplaats nodig heeft, maar met de aanwezigheid van dit hotel kan dat wel helemaal in stijl. Een goed begin van uw reis!

Pitstop

U verblijft hier doorgaans vooral om een nachtje te overbruggen voordat u verder vliegt naar uw volgende bestemming. Vaak bent u wat vermoeid van de reis en dan is het heel prettig om uw spieren te ontspannen tijdens een paar baantjes zwemmen in het verwarmde binnenzwembad of een bezoek aan de spa.

Groot, maar rustiek

Het hotel herbergt 138 kamers en 2 ruime suites, die alle bijzonder stijlvol zijn ingericht. Door het gebruik van aardetinten als beige en bruin en subtiele Afrikaanse accenten ademen de kamers een warme, maar toch ook lokale sfeer. De kamers en suites zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een moderne badkamer en airconditioning. U kunt gratis gebruik maken van wifi en 24/7 roomservice.

Internationale cuisine

Het eten is opmerkelijk goed. Quills Restaurant & Bar serveert een selectie aan gerechten uit de internationale keuken, maar het zal u ook opvallen dat er een aantal lokale specialiteiten op de kaart staan. Zo kunt u hier springbok eten, maar ook vis. Na een goede maaltijd kunt u zich terug trekken in de bar, waar u een keur aan goede Zuid-Afrikaanse wijnen staat te wachten. Ook worden er diverse dranken, lokaal bier en cocktails geschonken.

Tripadvisor over Hotel InterContinental