De meest idyllische setting langs de tuinroute, hier voelt iedereen zich thuis

Tussen het charmante plaatsje Knysna en Plettenberg Bay aan de bloemrijke Tuinroute nodigen Craig en Jill Hunter u uit voor een gastvrij verblijf in hun familiehuis. Het Hunters Country House is een warm en sfeervol estate en lid van de Relais & Chateaux groep. Bij aankomst springt de mooie tuin direct in het oog en merkt u direct dat er met veel zorg en aandacht aan gewerkt wordt. 

De spectaculaire kust

Tijdens uw verblijf heeft u hier de tijd om de wondermooie streek te verkennen. Op veel punten heeft het landschap een parkachtig karakter met in bepaalde seizoenen veel bloemperken. Dit is de reden waarom deze kuststrook bekend staat als de Tuinroute. U vindt hier leuke plaatsen met fraaie stranden zoals Plettenberg Bay, Jeffrey's Bay en Knysna. Een aanrader is zeker Tsitsikamma Coastal National Park. Diverse rivieren hebben hier diepe kloven uitgesleten in de Tsitsikamma bergketen. Ook de zee heeft de bergen geteisterd, wat heeft geresulteerd in spectaculaire rotskusten. Een wandeling van een paar uur langs deze kust is zeer de moeite waard. De zee afspeurend heeft u kans om walvissen te zien. In de dunne strook bos langs de kust heeft u wellicht zicht op deze goed gecamoufleerde blauwe duiker. In de omgeving van het restaurant ziet u rotsdassies en verschillende soorten vogels. 

Actief

Er is in de omliggende omgeving ongelofelijk veel te doen. Er zijn paardrijdroutes, catamaran cruises en walvis expedities in het seizoen. De prachtige stranden rondom Plett liggen op korte afstand en zijn een bezoek meer dan waard. Het Robberg Beach is een aantrekkelijk stuk strand en kust waar het heerlijk toeven is. Actievelingen komen ook genoeg aan hun trekken. Kajak tochten in zee en er zijn Tree Top tours waarbij u van boomtop naar boomtop schiet. Nabij liggen ook een paar zeer aanbevelingswaardige golfbanen. 

Kinderen hebben een eigen domein

Hunters Country House is onderdeel van de fameuze Relais & Chateaux groep en heeft meer dan twee personeelsleden per kamer. Dan kunt u aardig inschatten dat het met de service wel goed zit. Op de Hunter's Estate vindt u een schitterende hofstede, waar de lounge, het restaurant en de wijnkelder te vinden zijn en natuurlijk de 23 zeer comfortabele suites. Alle kamers hebben een en-suite badkamer met bad en douche en minimaal 45 m oppervlakte. Uniek is ook de reeks aan faciliteiten die beschikbaar zijn voor kinderen. Het kinderdomein Pumba's Garden heeft een ondiep zwembad, een TV-kamer met video en videospelletjes, een eigen restaurant, een jungle gym en een zandbak met rieten dak! Kinderen willen hier niet meer weg, en dat komt de rust van de volwassen gasten zeker ten goede. 

Zinzi Restaurant

Het landgoed heeft een schitterende plek gereserveerd voor het uitgebreide ontbijt dat bestaat uit een ruime selectie van kaas, fruit en huisgemaakt brood en verschillende ei gerechten die u geheel naar wens kunt bestellen. Zinzi betekent in het Swahili  overdaad  maar met een eerlijke en bewuste twist. Het restaurant staat bekend als het beste van de Garden Route en de gepassioneerde chefs zijn hier in topvorm het allerbeste aan tafel te serveren. De zorgzame bediening, de geweldige entourage en het bijzondere interieur maken het een geweldige culinaire ervaring. 

Tripadvisor over Hunter's Country House