Vanuit de romantische boomhut bij de Maricorivier de Big Five spotten is het einde

Jaci's Tree Lodge ligt op de grens met Botswana ten noordwesten van Johannesburg in het malariavrije Madikwe Game Reserve. Dit complex van het kleurrijke koppel Jaci en Jan van Heteren bestaat uit twee totaal verschillende accommodaties met elk een eigen karakter en een eigen concept. Jaci's Safari Lodge richt zich op gezinnen, Jaci's Tree Lodge op koppels. De overeenkomst zit in de optimale safaribeleving. De lokale bevolking beslist mee en profiteert meer dan elders van het toerisme. De gastvrijheid en het serviceniveau liggen op een hoog niveau, terwijl de sfeer informeel is. Het is nooit uitgesproken, maar het zou zomaar kunnen dat na de huwelijksreis in Jaci's Tree Lodge een paar jaar later een jong gezin terugkeert naar Jaci's Safari Lodge!

Ultieme locatie

Madikwe Game Reserve is een privaat natuurpark met een omvang van 75.000 hectare. De Big Five leeft hier in gezelschap van de zwarte neushoorn en een paar grootformaat arenden. Ook de zeldzame wilde hond komt hier regelmatig tevoorschijn. Het is deze bijzondere combinatie die ervoor zorgt dat Madikwe Game Reserve de rijzende ster is onder de wildparken van Zuid-Afrika. Het reservaat is in 1991 tot beschermd gebied verklaard en dient daarmee als voorbeeld voor andere reservaten. Hier heeft de grootste verplaatsing van wild plaatsgevonden van Afrika. Meer dan 8.000 dieren van 28 soorten werden naar dit park gebracht! Er werden in dat traject verschillende zones aangebracht. Vandaag de dag is het park alleen toegankelijk voor wie er verblijft. Dit park is de thuisbasis van Jaci's.

Boomhutten voor koppels

De Tree Lodge telt acht luxe boomhutten hoog in de bomen. De hutten liggen vlakbij een door groot en klein wild drukbezochte drinkplek in de Maricorivier. Houten loopbruggen verbinden de hutten met elkaar. Buiten vindt u een ruim balkon met een fenomenaal uitzicht. Binnen staat een kingsize bed, een luxe bad en een buitendouche. Het wild is overal zichtbaar en hoorbaar.

Familiesuites

Jaci's Safari Lodge heeft acht luxe suites met een prima bed, een open haard en badkamer met daarin een ligbad met handgemaakt mozaïek. Wat de kinderen erg leuk vinden is de 'al fresco' buitendouche op de grote veranda. De twee exclusieve familiesuites (met plungepool) voor gezelschappen van zes tot acht personen bieden optimale privacy en een gevoel van complete vrijheid. Het toppunt van luxe en service is dat u hier beschikt over een eigen safarivoertuig met chauffeur en een gids.

Gezond en lekker

De chefs van Jaci's hanteren de stelregel dat in deze natuurlijke omgeving alleen plaats is voor gezonde maaltijden. Dat brengen ze op een geweldige manier in de praktijk. De ingrediënten zijn vers en eerlijk, de smaken zijn betoverend. Voor een romantisch diner laat u de gerechten op uw eigen balkon serveren, voor een gezellig samenzijn sluit u aan bij de andere gasten in de boma. Daar knispert het haardvuur!

Tripadvisor over Jaci's Tree Lodge