Ik kan me geen beter begin van ons Afrikaanse avontuur voorstellen

Boutique Hotel Kensington Place ligt bijna aan de voet van de Tafelberg in de 'fancy' spie tussen de wijken Gardens en Oranjezicht. Het beroemde V&A Waterfront is hier vijf kilometer vandaan, de internationale luchthaven van Kaapstad 20 kilometer. De stad, de haven en de Tafelberg zijn uitstekend zichtbaar vanaf het eigen terras bij de acht suites. In de rustige weelderige tuin rond het hotel ligt een zwembad. Het centrum van de stad is binnen een paar minuten bereikbaar. De moderne architectuur heeft een minimalistische en rustgevende uitstraling. De lounge met open haard is een heerlijke plek om na een enerverende dag te genieten van het magnifieke uitzicht op de Tafelberg. 

Robben eiland en meer

Kaapstad bruist! De mondaine boetieks en fine dining restaurants van V&A Waterfront liggen op loopafstand. Dit geldt ook voor de schitterende stranden. In de monumentale bebouwing zijn duidelijk Nederlandse, Britse en Maleise sporen zichtbaar. Kaapstad heeft de nodige trendy clubs. Probeer ook mee te varen naar Robbeneiland om te zien onder welke omstandigheden Nelson Mandela zijn gevangenisstraf lijdzaam onderging. Vraag zeker om deelname aan de excursies naar de nationale parken in de zuidpunt van Afrika. Volg de grillige kustweg Chapmans Peak Drive, bezoek Franschhoek, ga eten in Stellenbosch en bewonder de kracht van de natuur bij Kaap de Goede Hoop. Als er nog tijd overblijft, beklim dan de magische Tafelberg. 

Eigentijdse architectuur

De acht elegante en ruim bemeten suites zijn vernoemd naar de vrouwen en dochters van King Henry VIII. In tegenstelling tot wat de klassieke benaming doet vermoeden, heeft het hotel juist een eigentijdse architectuur en interieurdesign. Kensington Place is stijlvol en modern, de inrichting wisselt per kamer. Alle moderne voorzieningen zijn standaard. Staf en medewerkers spannen zich tot het uiterste in om uw verblijf in Kaapstad te veraangenamen. 

Al Fresco dineren favoriet

Kensington Place kent geen vast eet-stramien zoals dat gebruikelijk is in het hotelwezen. Daarom hanteert de keuken geen vaste tijden voor ontbijt, lunch en diner. Alles wordt op afroep en door elkaar heen de hele dag door vers bereid en geserveerd. Waar en wanneer u dat wilt, op het balkon, aan het zwembad of in de tuin. In deze omgeving is al fresco natuurlijk het meest geliefd. De filosofie over de maaltijden is al net zo eenvoudig. Kensington verwerkt uitsluitend verse lokale ingrediënten in de seizoensgebonden menu's.

Tripadvisor over Kensington Place

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika