Exclusief safariverblijf voor het hele gezin

Vanuit uw eigen landhuis in het Kwandwe Private Game Reserve beleeft u safari op een wel heel exclusieve manier. Met slechts drie suites heeft u, wanneer u hier met uw familie verblijft, de accommodatie helemaal voor uzelf. Zelfs uw safarivoertuig hoeft u met niemand anders te delen; uw ranger en tracker zijn er 100% voor u! 

Ongekende exclusiviteit

Het Kwandwe Private Game Reserve is een enorm uitgestrekt gebied in de Oostkaap, waar u slechts vijf kleinschalige lodges vindt. Met één van de hoogste land tot gast verhoudingen in heel Zuid-Afrika geniet u hier van een ongekende exclusiviteit en privacy tijdens uw safari. Het 22.000 hectare grote reservaat biedt een thuis aan de Big Five (buffel, leeuw, luipaard, neushoorn en olifant) maar ook aan kleiner wild. De ligging is ook nog eens fenomenaal, want u combineert een verblijf in Kwandwe gemakkelijk met een selfdrive langs de Tuinenroute. Zowel voor families als voor koppels een perfecte combinatie!

Koloniale stijl

Verblijft u in de Uplands Homestead van Kwandwe dan vindt u hier drie suites, ieder met hun eigen badkamer. Uw verblijf is ingericht in een prachtige koloniale stijl met een ruime eetkamer waar u en uw gezin ontbijten, lunchen en dineren. Uiteraard kunt u ook besluiten de lunch in de bush te willen nuttigen of uw diner in de boma onder de Afrikaanse sterrenhemel. 

Game Drive

Samen met uw eigen ranger en tracker gaat u in uw eigen voertuig op safari. Dit betekent dat het ritme van de dag helemaal aangepast kan worden aan uw wensen en voorkeuren, u hoeft met niemand anders rekening te houden! Wilt u op game drive, samen met uw gids een wandeling maken door de natuur, te voet op zoek naar de witte & zwarte neushoorn, olifant en buffalo, of gaan vissen….het kan allemaal. Wát een avontuur! 

Tijd voor de nodige ontspanning is er natuurlijk ook. Aan de rand van het zwembad of juist in het verkoelende water, of geniet van een ontspannende spabehandeling in de privacy van uw eigen kamer. 

Tripadvisor over Kwandwe Uplands Homestead