Luxe, privacy, ongeëvenaarde service en gastronomie par excellence

L'Auberge du Quartier Français ligt in het dorp Franschhoek in een betoverend mooie vallei in het Kaapse Wijnland. Het zijn de Franse Hugenoten die een paar eeuwen geleden met behulp van de Hollandse VOC het dorp hebben gesticht. Het resultaat van dit grensoverschrijdende initiatief: Franse 'joie de vivre' in een Zuid-Afrikaanse setting!

Historisch stadje

Het is bijzonder leuk om de winkels, cafés en restaurants in Franschhoek te voet of op de fiets te verkennen. Ook het nabijgelegen historische stadje Stellenbosch heeft een interessante reeks bezienswaardigheden. Bij een verblijf in het hart van het Kaapse Wijnland hoort natuurlijk een bezoek aan verschillende wijnhuizen en proeverijen. In de directe omgeving kunt u golfen, tennissen, paardrijden en wandelen. Kaapstad ligt op een uurtje rijden. Aan het eind van de middag geniet u op een ligbed in de tuin van de zon en het zwembad. In de rust van de beauty salon en uw eigen kamer kunt u een ontspannende massage ondergaan. Le Quartier Français heeft zelfs een kleine bioscoop!

Butler en buitenplaats

Le Quartier Français heeft vier Four Quarters Suites met een privézwembad, een eigen butler en uitzicht op de binnenplaats. U kunt verder kiezen uit drie Auberge Suites met privézwembad, twee Petite Garden Suites en zestien Grande en Auberge Rooms die rond het zwembad zijn gesitueerd. Voor grotere gezelschappen is er een cottage met twee slaapkamers en een apart huis met drie slaapkamers. De moderne suites hebben een sterk eigen karakter. De inrichting en decoratie sluit wonderwel aan op de omgeving. Het uitzicht over de bergen en de mooie rozentuin completeert het geheel. Dit is perfect. Talisman adviseert de Four Quarters Suites voor ongelimiteerde ruimte, luxe en privacy.

Tripadvisor over Le Quartier Français

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika