Het voelt een beetje als thuiskomen zodra u hier de oprit oprijdt

De luxe villa van MannaBay is gelegen in de wijk Oranjezicht. In de rug gedekt door de Tafelberg, met Kaapstad aan uw voeten is dit een perfect en intiem onderkomen in hartje stad. De acht suites zijn in verschillende stijlen ingericht en hebben namen als 'Explorer', 'Flamingo' en 'Pom Pom', om maar wat te noemen. Verblijft u hier, dan wordt u iedere ochtend getrakteerd op een weldadig ontbijt (met uitzicht over de stad) en iedere middag staat er een luxe high-tea op u te wachten. Wilt u tussendoor iets nuttigen? Dan kan dit uiteraard. Hier draait alles om flexibiliteit en genieten. Puur genieten.

Shuttle service

Een dag doorbrengen met een boek aan het zwembad, is hier heel verleidelijk. Terwijl de vogels u van een concert voorzien, brengt de attente bediening u een glaasje bubbels of een kop koffie. De stad en omgeving van Kaapstad hebben echter zoveel te bieden! Beklim de Tafelberg of neem de kabelbaan naar boven, ga winkelen in het V&A Waterfront en breng een bezoek aan Robben Island. Bezoek de wijnlanden, Kaap de Goede Hoop en de stranden. Per auto stuk voor stuk uitstekend te bereiken. In de namiddag komt u 'thuis' en staat de high-tea op u te wachten, om u vervolgens 's avonds te laten vervoeren (MannaBay biedt al haar gasten een gratis shuttle service) naar een van de vele toprestaurants in de omgeving.

Night Cap

Met namen als 'Versailles', 'Flamingo' en 'Orchid', weet u zeker dat uw suite in MannaBay een meesterwerk is. Alle suites zijn ruim en voorzien van alle moderne gemakken. Met een uitzicht op de Tafelberg, de tuin of de stad is het altijd prettig wegdromen. Vraag het attente personeel eens om een 'night cap', geserveerd op uw kamer! Het bijzondere aan MannaBay zijn de unieke kenmerken die per kamer verschillen. Ook de inrichting van de lounge, tuin en keuken is met smaak en oog voor detail gedaan. U blijft hier uw ogen uitkijken.

 

Mousserende wijn

Het ontbijt bij MannaBay bestaat uit een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en een selectie van a la carte gerechten. U kunt ervoor kiezen om in uw eigen kamer te ontbijten, in de tuin of in de gezellige setting van de keuken, met uitzicht over de stad. Om 16:00 uur wordt er voor alle gasten een high-tea geserveerd. Een buffet rijkelijk gevuld met scones, verschillende taarten, hartige hapjes en sandwiches, thee, koffie en mousserende wijn staat voor u klaar. Wilt u gedurende de dag een drankje nuttigen, dan kan dit natuurlijk.

Tripadvisor over MannaBay

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika