A home away from home

Als ergens de benaming 'a home away from home' zin en betekenis krijgt, dan is het wel hier, in More Quarters Apartment Hotel. De accommodatie combineert de privacy en het comfort van een appartement met de uitmuntende service en faciliteiten van een kleinschalig hotel. More Quarters is het 'zusje' van Cape Cadogan Boutique Hotel en ligt in het verlengde ervan. De locatie kan niet beter, op een paar passen afstand van Kloof Street waar u leuke cafés, restaurantjes en winkels vindt. Hoewel u midden in Kaapstad verblijft, vormt More Quarters een oase van rust in een wijk die volop mogelijkheden biedt voor vertier. 

Moderne appartementen

More Quarters beschikt over 27 ruime appartementen die vrij modern zijn ingericht. De appartementen liggen aan een doodlopende straat in een groene omgeving; daardoor lijkt het net alsof u in een dorpje bent terwijl u toch echt in het hart van de stad verblijft. Ieder appartement beschikt over een woonkamer en een aparte slaapkamer met en-suite badkamer. De laatste technische snufjes, zoals een I-pod docking station, ontbreken niet. Sommige appartementen bieden uitzicht op de bijna 700 meter hoge Lion's Head ('Leeukop' in het Afrikaans), die als een eenzame wachter uittorent boven de stad.

Redcliffe House

Het neusje van de zalm van More Quarters is het zogeheten Redcliffe House. Het is bij uitstek geschikt voor een verblijf met uw familie (4 slaapkamers, maximaal 8 personen). More Quarters regelt een diner in de eetzaal wanneer u dit tijdig reserveert. Een huis, een tuin, een eigen plungepool, een kamer met uitzicht: vertrekken uit Redcliffe House valt niet mee, maar aankomen is een feest. Volgens de familie More, die More Quarters beheert, komen bijna alle gasten die ooit in Redcliffe House verbleven weer terug. 

Tripadvisor over More Quarters Apartment Hotel