Exclusief is hier het sleutelwoord. Uw luxe privévilla is voorzien van alle gemakken, waaronder een voltallige crew personeel. Ook de gamedrives door Madikwe worden geheel privé uitgevoerd.

Morukuru is een exclusieve lodge bestaande uit slechts drie privévilla's gelegen op de mooie locaties aan de rand van het malariavrije Madikwe Game Reserve. Dichtbij de grens met Botswana met als grens aan het zuiden het Dwarsberg gebergte en op circa drie en een half uur rijden van Johannesburg. Aangesloten bij de Relais & Chateux groep heeft deze lodge een geweldige reputatie en een uitmuntend serviceniveau. 

Bepaal zelf de dagindeling

Een privégids en een open safari voertuig staan tot uw beschikking waardoor u op safari kunt gaan wanneer u dat zelf wenst. Uiteraard blijven de vroege ochtend en de namiddag ideaal voor het maken van een safari omdat het wild dan het meest actief is. Ook bij de lodge zelf is het goed toeven aan de rand van het zwembad of op een van de mooie decks. Reist u met het gezin of een groep vrienden, dan is een privévilla met meerdere slaapkamers echt ideaal. Daarnaast zijn ook alle activiteiten op privébasis en is uw dagindeling heel flexibel en heeft u de beschikking over uw eigen personeel, waaronder een butler, een chef-kok, een gids, een hostess en, als u deze nodig heeft, een oppas voor uw kinderen. Het grote voordeel is dat u hier volledig privé verblijft met uw eigen gezin, familie of vrienden. In overleg met de gastvrije medewerkers van de lodge bepaalt u zelf de dagindeling. Niets moet, alles mag! 

Privé auto voor gamedrives

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over een privé-auto en een gids waarmee u Madikwe kunt gaan verkennen. Dit park is malariavrij, wat er prettig is wanneer u met jonge kinderen reist. Uw kroost wordt overigens goed voorbereid op de wildernis. Bij aankomst krijgen zij een rugzakje met tal van leerzame safarispulletjes. Uw gids neemt u graag mee naar de mooiste plekjes van het park en weet het wild in no time te vinden. Hoewel u helemaal vrij bent in de keuze voor een tijdstip, raden we u aan om de gamedrives 's ochtends vroeg of in de namiddag te ondernemen, als de dieren het meest actief zijn. In het begin van de middag, op het heetste moment van de dag, is het ook veel prettiger om lekker aan het zwembad te liggen. 

Met intieme balkons

De lodge bestaat uit drie villa's die alle in Madikwe zijn gelegen. The River House is een perfecte keuze voor families. Deze prachtige villa, gelegen aan de rivier, heeft een sfeervolle inrichting met invloeden uit Afrika en Europa. De villa heeft drie slaapkamers, die alle voorzien zijn van een luxe en-suite badkamer en een door bomen overschaduwde veranda. Voor kinderen, maximaal vier, is er een aparte kamer. The Farm House is weer heel anders. Dit charmante optrekje is van oorsprong een traditionele Afrikaanse boerderij en heeft maar liefst vijf slaap- en badkamers. De villa ligt in een enorme omheinde tuin waarin u heerlijk kunt ronddwalen. Zoekt u iets romantisch, een echte hideaway voor u samen, dan is The Owners House een goede keuze. De villa bevindt zich in en om een oude Morukuru boom en beschikt over tal van intieme balkons, sala's en andere sfeervolle zitjes waar u zich even helemaal kunt terugtrekken. Om optimale privacy te kunnen garanderen worden de Lodge en het Owners House nooit tegelijkertijd aan verschillende gezelschappen verhuurd. Met maar liefst acht personeelsleden en alle luxe zoals een eigen wijnkelder binnen handbereik, is deze villa echt fantastisch. 

Wensen aan de chef

In welke villa u ook verblijft, u heeft altijd de beschikking over uw eigen privéchef die in de keuken van de villa de meest heerlijke gerechten voor u bereidt. Eet u vegetarisch, lust u graag elke ochtend een eitje of bent u misschien gek op vis? Vertel uw wensen aan de chef en hij zal een heerlijk op maat gemaakt menu voor u samenstellen.

Tripadvisor over de Morukuru Lodge

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika