Out of Africa, op een heel exclusieve manier

Het Sabi Sabi Little Bush Camp ligt in het Sabi Sabi Game Reserve, een particulier reservaat binnen de grenzen van het bekende Kruger Park. Sabi Sabi loopt al decennia lang voorop als het om natuurbescherming gaat. De wildpopulatie is hier heel rijk en u verkent deze met gidsen die tot de beste van de wereld behoren. Little Bush Camp is de laatste aanwinst van Sabi Sabi en volgt dezelfde hedendaagse filosofie als de Bush Lodge, maar biedt met slechts zes suites een veel intiemere sfeer. 

Gamedrives en vermaak

Het Sabi Sabi Game Reserve herbergt een grote concentratie wild, waaronder de Big Five. U gaat ernaar op zoek tijdens onvergetelijke gamedrives door dit privépark. De grootste kans om de dieren te zien is heel vroeg in de ochtend of laat in de middag. Zo staat u vaak om 05.30 uur op en zit u een half u later al in de open jeep. De tweede gamedrive gaat zo rond 16.30 uur van start. De tussenliggende uren hoeft u zich echter niet te vervelen. Uitgebreid ontbijt, heerlijke lunches, een rijk gesorteerde high tea, even dobberen in het zwembad of meegaan op een spannende bushwalk zijn manieren om de resterende tijd op heel prettige wijze door te brengen. 

Suites

De suites, zes in totaal, liggen aan de oever van de Mshutu rivier. Doordat ze worden omgeven door natuur en schaduwrijke bomen vallen ze haast niet op! De suites zijn ingericht in een moderne Afrikaanse stijl met prachtige accessoires. Vanuit het heerlijke spabad op uw veranda kijkt u zo uit over de rivier, en met een beetje geluk spot u hier wat wild. Uw badkamer is voorzien van zowel een binnendouche als een douche in de openlucht. 

Dineren

Tijdens uw verblijf wordt u op en top verwend. Alle maaltijden zijn inbegrepen en dat is elke keer weer genieten. Vooral het diner is erg speciaal. Rond een uur of vijf ziet u de crew van Little Bush Camp al druk in de weer met lantaarntjes, die het pad richting de eettafeltjes en de ruimte hierom heen sfeervol verlichten. Eenmaal aan tafel geniet u niet alleen van een hemelse maaltijd, maar ook van de romantische sfeer en de bushgeluiden op de achtergrond. 

Tripadvisor over Sabi Sabi Little Bush Camp

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika