De Bayethe Tented Lodge is een van de meest luxe opties in het malariavrije Shamwari Game Reserve

Shamwari Game Reserve biedt unieke safaribelevingen in een malariavrije en wildrijke omgeving. In dit unieke privéreservaat, gelegen in de Oostkaap op rij-afstand van Port Elizabeth, liggen zes kwaliteitsvolle lodges waarvan de Bayethe Tented Lodge er één van is. 

Shamwari Game Reserve

Shamwari is een uitdaging voor de safariliefhebber. Door de diversiteit aan landschappen (van droge savanne tot dichtbegroeid fynbos) is het wildleven in Shamwari rijkelijk. U vindt hier de gehele Big Five en daarnaast vele andere grote diersoorten en vogels. U ziet ze tijdens gamedrives in de open jeeps van Shamwari of, voor de avontuurlijke reiziger, een spannende wandelsafari. Binnen Shamwari lopen een aantal mooie projecten om reizigers te wijzen op het belang van het in stand houden van de natuur. De Born Free Big Cat Sanctuary, gewijd aan de grote katachtige, is er één van. Een groot voordeel van Shamwari is dat het park malariavrij is.

Eén met de natuur

De Bayethe Tented Lodge is een van de zes mooie lodges in Shamwari. De naam is afgeleid van een Afrikaanse begroeting en betekent letterlijk: 'ik groet u'. Een passende naam voor een gastvrije lodge als Bayethe! De lodge bestaat uit slechts twaalf tenten die zo zijn geplaatst en gebouwd dat u ten alle tijden één met de natuur bent. Tijdens ons bezoek aan de lodge werden we dan ook gegrepen door het landschap waarin het ligt. Open, maar met uitzicht op heuvels. U heeft er vanaf de veranda van uw luxe tent, of vanuit uw eigen plunge pool, uitzicht op.

Luxe faciliteiten

Tussen de gamedrives door is er ook voldoende tijd om te ontspannen. In uw eigen plunge pool, of in het algemene zwembad van de lodge. Daarnaast is er een centrale lounge, kunt u zowel binnen als buiten een heerlijk hapje eten of een bezoek brengen aan de mini spa.

Tripadvisor over Shamwari Bayethe Tented Lodge